Sexe humorístic

Un relat de: Damm

Haixix. Vull droga per llençar-me i deixar estar les tonteries de la racionalitat. Dos homo sàpiens sàpiens en un mateix llit. M'adormo profundament i alhora tinc la temperatura massa elevada. No ho dubto ni un sol instant. Tinc els ulls tancats, la son em pot. Tot i així l'esgarrapo per la nuca i el dirigeixo cap a la meva llengua insaciable.
No m'ho hagués pensat pas que uns adeptes fossin tant diferents dels altres. Tinc certa confusió cognitiva de la darrera nit. Què va ser abans? No va avisar: llet Lichtenstein acabada de fer. Reafirmo la meva teoria dolçament.
2x1, vull un 2x1.
3x1, vull un 3x1.
4x1, vull un 4x1.
Resulta ser un 4x2.
M'impressiona. No m'ho hagués pensat mai. En alguns casos el mite de l'índex i el polze és cert. L'home sense límit s'ho fa amb la dona que mai en té prou, sempre en vol més. És ella que se'l fa seu. Perillosa reciprocitat.
Sexe i amistat. Com si res. Sexe i humor. Com si res. Quina gran combinació a experimentar en una nit.
Pluja daurada? No em facis riure amic meu. És aigüeta! T'hagués agradat marrà? M'enfado perquè tinc un preciós regal per oferir-te entre les meves blanques cames. No s'immuta. Insisteixo. Li fa cas i finalment hi manté una cordial benvinguda. Tinc la boca seca, massa seca. No puc parlar, succionar. Cony d'haixix.
Terra de moqueta perquè vull entrades triomfals, fins al fons de tot. Em gira i sóc posseïda des de la part darrera. Impossibilitat de més angle, de tanta obertura. La gropa es prepara per rebre majestuoses batzegades. No sóc conscient de qui és i ni tant sols de qui sóc jo.
Seguim dansant. Vaig cavalcant com quelcom innat en mi. Compàs, ritme i força; un sonet intens, profund. S'acosta el final; el flautista de pa sembla que no ho vulgui i la fleca no tanca mai. S'ho ha de plantejar seriosament. Surt el sol a les afores de Madrid i tot torna a la normalitat com si res hagués passat.



Comentaris

  • 5è aniversari![Ofensiu]
    Baiasca | 11-01-2009

    FELIÇ 5è ANIVERSARI d'RC,
    relataire!!!


    5 aniversari RC

  • La ficció mai supera la realitat[Ofensiu]
    vaigcalent | 01-04-2008 | Valoració: 10

    Gran relat, gran imaginació, llàstima que la ficció no superi la realitat. Quina gran ficció que seria!!!

    Sempre ens quedarà Madrid panera meva!!!