Sexe brut

Un relat de: SiKNUS

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

La conversa es va radicalitzar. Els oients es sentien sotmesos a posicionar-se. Ja se sap, com més es parla, com més un s'expressa, com més es posiciona en les seves creences, com més es radicalitza, més ho han de fer els seus contertulis per mantenir un equilibri a la conversa, o a la vida mateixa.

Aquell era un equilibri forçat, molta pressió. Com en el joc de la corda, que podria servir d'una bonica metàfora per explicar aquesta situació, la cosa estava a punt de petar. Era una tarda de diumenge, a l'estiu, en un cafè de poble. Cadascun dels clients habituals estaven assentats davant la taula, a una certa distància, amb la copa de conyac acompanyant el sobretaula.

-Que us dic que no.
-Tu el que et passa, és que ets un fill de puta, i sempre ho has sigut. Tota la teva puta família ho ha estat.
-És veritat, la teva família ha arruïnat aquest poble, Marc.
-Sereu cabronassos! Si no fos per la meva família aquí encara anirieu amb una fulleta al davant i una altra al darrera.

El cambrer, callat, assistia tranquil, impacible, a aquell espectacle. Qualsevol podria pensar, per la seva cara, que aquell espectacle era habitual d'un dia com aquell, però no ho era. A ell ja l'hi anava bé, allò donava audiència al bar. Potser sortiria a les notícies, o algú n'escriuria un conte…

L'home estava ja molt esverat. En Marc era una mica estrany. Feia una cara de desig molt curiosa. Els contertulis ho notaven i allò encara els excitava més. Alguna cosa estranya passava aquell dia al cafè. Es creuaven mirades fredes i crues d'odi, encara que un extranger potser, subliminalment, les interpretaria com mirades de desig.

-No puc més. Aquesta situació és insoportable.

L'home més enrabiat necessitava calmar-se. Se'n va anar al lavabo.

-Ja se'n va el cabronàs - va saltar l'altre - s'està cagant.

Aquell comentari va fer girar el cap de l'Amèlia, que estava, com sempre, davant la màquina escurabutxaques, encara que molts dirien que enlloc de davant estava a dins, abduïda per la cirsa. Va anar en direcció al lavabo. Semblava que el comentari l'hi hagués fet recordar que tenia ganes d'orinar. A l'arribar-hi, va mirar el signe que indicava "dones". Va entrar-hi i es va assentar a la tassa. Sentia un soroll rítmic a l'habitació del costat, el lavabo dels homes.

Això la va fer pensar en quan ella no depenia de la màquina per viure, concretament pensava en quan depenia del sexe, i aquest record la va posar calenta. L'Amèlia feia temps que no tenia cap relació sexual amb ningú, tret que la seva relació amb la màquina escurabutxaques tingués alguna connotació sexual, esclar. El seu passat amagava tota una història oculta de ninfomanisme al poble. Fins i tot s'havia anomenat a Bescos, el poble, com la parada del sexe (Bescos era un poble de carretera, dels que es trobava de pas a la carretera N-240). Aquella denominació de "parada del sexe" va acabar quan l'Amèlia va decidir anar al psicòleg per canviar els seu vici; es veu que hi ha persones que han d'estar viciades a alguna cosa per viure.
Pensava en un cop en què van anar-la a veure tres camioners. Se la van follar per tot arreu, l'un darrera l'altre. A ella l'hi va encantar, i en acabar es van escórrer a la seva cara. El soroll rítmic del lavabo d'homes l'hi recordava quan aquells camioners es masturbaven, abans d'escórrer-se-l'hi a la cara, i va sentir la temptació d'anar a veure què passava a l'habitació contigua a la seva.

Va mirar per la porta entreoberta i va veure a en Marc, el que estava cridant fa uns moments, intentant calmar-se. Es calmava amb la berga a fora, la tenia agafada amb tota la mà dreta i es masturbava amb força, i a un ritme cada cop més exagerat. Ella va entrar de cop, i el noi va tapar-se com va poder, intentant dissimular aquell bulto tant considerable. Ella no va tenir en compte el seu gest inútil de dissimular. Es va assentar davant seu, li va treure les mans d'allò que ella tant desitjava, i va començar a xupar-li. Va posar-se-la, de cop, fins al fons de la gola. Es va moure com si l'estés penetrant, clavant-se la polla fins a l'esofag. Això la posava calenta. Volia polla. Més polla. Va aixecar-se… Es va descordar els pantalons i se'ls va tirar avall, en un moviment rapidíssim ja tenia les calces i tot fora. Es va asseure a sobre de l'home que tenia al davant, clavant-se la polla dins del seu cos. La dona havia aconseguit el que volia, i en Marc ni tant sols se'n havia adonat. Havia anat tot molt ràpid.

Aquella dona era massa per a en Marc. L'home estava ja a punt d'ejacular quan la dona va desclavar-se la polla i es va asseure, de nou, davant seu.

-Caga - va dir la dona.
-Què?? - va replicar-li en Marc, en un to de no haver entès el que ella havia dit.
-Que et caguis. Que facis caca. Vull mirar-la com surt del teu cul.
-No puc. Em fa fàstig.
-Fes-ho i després et follaré fins que m'omplis el cony.

El noi no sabia què fer, va separar les cames, va pensar en l'absurd de la situació, i va mig somriure. Havia begut massa conyac. Això va condicionar-lo a prendre la seva decisió.

-D'acord.

El noi es va concentrar i va començar a fer força per tal d'evacuar. Estava un xic nerviós, ja que mai havia tingut espectadors fent això. La merda començava a emergir del seu cos. Ella la mirava encuriosida, com si fos una nena de pocs anys que està descobrint la màgia del món al que ha anat a parar i que l'envolta. Mirava aquell espectacle tant bàsic, tant rudimentari, com anar al lavabo i fotre una cagadeta. Ho mirava des de primera línia. Mai havia fet una cosa així. L'hi agradava veure coses noves a l'Amèlia. I aquella n'era una.

Es va acostar a frec de merda i va tocar-ne un tros… acariciant-lo. Mai havia notat la textura cremosa dels excrements, encara que molts cops se l'havia imaginat. Va estroncar el xurro que sortia del cul del seu company a mode de torniquet fins a partir-ne un trosset… i el va agafar. L'apretava i jugava amb ell. S'estava posant calenta un altre cop. Es va posar el trosset de merda a la boca i el mastegava amb desig. Era un espectacle realment fastigós, o morbós, segons els ulls que hi assistien. Va agafar-ne un altre tros i se'l va fregar pel cos. Aquella situació l'hi agradava. Estava abusant dels excrements del seu company. S'estava engegant a la merda, i aquella humiliació, aquella mostra d'humilitat, l'hi agradava.

L'Amèlia es va posar dreta i va dir al seu company que l'hi anava a pagar el que havia fet per a ella. Es va tornar a assentar sobre seu. En Marc estava asturat, bocabadat, enbadalit. No sabia com reaccionar. No va fer res. Ella l'hi tocava la polla, però no hi havia forma de reanimar-lo, s'havia quedat de pedra. Al cap de molt insistir-hi, la dona va aconseguir fer-li tenir una minúscula erecció, que anava augmentant progressivament a mesura que la noia exagerava els seus tocaments.

La noia es va fregar el sexe del seu amfitrió pel seu. El noi el notava humid i calent. Això el feia excitar encara més. Era un noi, com tants d'altres al poble, amb poques ganes de preàmbuls. Va col·locar les mans a la cintura de l'Amèlia, i la va apretar avall fins a clavar-li tota la berga. La noia va gemegar del dolor d'aquest moviment brusc, però tot seguidament va somriure ja que el dolor s'havia convertit en plaer en notar les parets internes de la seva vagina més humides.

Sense deixar ni temps per dilatar el noi es va aixecar de la tassa del lavabo, va girar la noia cara al mirall i aquesta es va aferrar a la pica, amb la cintura mig flexionada endavant. La camisa de la noia no deixava que es vegés el seu cul petit i rodonet. El noi la va aixecar fins a mitja esquena i va donar una bufetada a la galta del cul d'ella. A ella això l'hi va agradar, i es va acotxar una mica més.

En marc li va clavar de nou el penis fins al fons de la vagina. Aquesta estava més que humida i emanava líquid vaginal per tot el perímetre de la vulva de la noia. El noi va clavar-li i desclavar-li el semaler, de forma cada cop més accelerada, agafant-se fort a la cintura de la noia per moure-la amunt i avall amb més i més força. Fins que el plaer el va superar a ell i es va escórrer dins la vagina de la mossa acostant el seu cos al d'ella i apretant-li els pits fortament.

Ell es va vestir ràpidament i va marxar del lavabo, sense esperar ni mig segon. Ella, encara calenta i oberta, lleugerament flexionada sobre la pica, va fer un crit maleïnt-lo. Al cap d'uns segons, ella va reaccionar. Es va masturbar, acariciant-se el clítoris fins que es va escórrer tota sola, sense canviar de posició. Es va vestir i va sortir del lavabo.

Mai més en Marc i l'Amèlia han tingut relacions sexuals, tot i que Bescos ja torna a ser la parada del sexe.

Comentaris

  • Un bon relat pornogràfic[Ofensiu]
    boigboig | 27-07-2005

    Si si, esta prou bé.... fot trempar i tot! (dec ser una miqueta degenerat hehehehe).

    De veres, el relat atrapa i està prou ben escrit.

    Només un parell de comentaris (els BOJOS tenim llicència per criticar!) :
    -No acabo de veure la relació amb la discussió que hi ha a la taula del Bar. De fet no entenc de que va la discussió. Jo per mi em quedaria només a partir
    -No puc més. Aquesta situació és insoportable.
    -L'última frase no m'agrada.

    Segueix publicant que a mi m'agrada com escrius!

  • De veres[Ofensiu]
    Thalassa | 08-01-2005

    mil felicitats pel relat. M'has deixat sense paraules! Fantàstic!

    Felicitats

    Thalassa