Seure al sol

Un relat de: MoLi

Seure al sol. Seure al sol. I ho puc repetir mot per mot poc a poc, seure al sol, i encara no diré prou el goig que sento en seure al sol (…). Una vista magnífica. I el sol. Una nena que riu i crida corrent. Olor d'un cigarret que em recorda a quelcom simplement d'un diumenge amb el sol de Catalunya i els pares i un restaurant i gent relaxada passejant.
Tot gràcies al sol. Seure al sol. I flors, com d'ambient de primavera. És escalfor i llum. Pastís de llimona com el de la Maria Àngels. El sol com a casa, a tot arreu.
De cop i volta se m'ha tornat una ment ben hetero… com? Trobar a faltar una persona que és un home.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

MoLi

23 Relats

39 Comentaris

27651 Lectures

Valoració de l'autor: 9.05

Biografia:
Vaig néixer el 1989 i podriem dir que quasibé a partir de llavors no he d'eixat de sentir aquest sentiment de "la necessitat d'escriure"* i de veure el món com una novel·la.
* "Porque lo que sí es seguro es que quien aprende a crear con su imaginación ya no cambia ese placer por nada: he ahí el único secreto de nuestro incompresnisble vicio"
En trobar aquest lloc, que jo anomeno el Festival de l' Expressió Escrita, se'm han obert els ulls, i moltes portes. Gràcies per a tots aquells que el formeu, i no desapareixeu mai!

*---***-*-*+--

I aquí, unes frases i fragments literaris que formen part de mi.

"Qui és l'imbècil que s'atreveix a sentenciar que són absolutament més bones les patates estofades que l'arros a la marinera? Una abraçada"

"La vaca éz zega"

"Estic a les boires, i penso i callo i tanco els ulls i ploro. I faig un esforç enorme per no oblidar això que sento."

"Les hores del plaer són sempre fugisseres, l'embiaguesa em feu caure de cop al vespre. L'oratage alçava onades a la bufera. L'esclat de la tarongina feu fleitejar els tossals, la poqueta nit, arriba d' OR , DISTANT."

"Els mots en realitat, no són sols per entendre'ns pel significat, sinó per descobrir el que, transparents, oculten. " Joan Vinyoli

"Quina grua el meu estel,
quin estel la meva grua!" Joan Salvat-Papasseit

"Quil vol parlar bellament e retòricament e endreçadament, sàpia haver art e manera per la qual sàpia formar e dir sàviament e ordenada ses paraules" Ramon Llull