"Seu"

Un relat de: Filantropia
Escala rere escala, els meus glutis pressionen, els meus bessons es marquen i les meves cuixes tiben. Sota aquests pantalons de cuir noto la meva pell calenta. Passa rere passa els talons negres de pell piquen contra la moqueta vermella, vermella com la flama que m'encèn. Entre cortines et trobo. "Seu", et dic. M'observes sorprès, no estàs acostumat als jocs. "Seu", t'ordeno. El meu to imperant et fa cedir i t'asseus a la vora del llit. "Ben fet", et murmuro. Lentament em giro i de dins els mateixos sostenidors negres en trec dos guants de cuir, me'ls col·loco. Sota la teva mirada faig lliscar les cames provocadorament fins l'armari. L'obro i llisco, deixant el meu darrera totalment a la teva vista, torturant-te. Escolto el teu intent d'aixecar-te i apropar-te, però no pas avui rei. Avui no. Ràpidament agafo el fuet de pell negre de dins el calaix, em giro, tanco l'armari i t'empenyo amb la punta del talo contra el llit. "Quiet." I ara sí, deixa'm fer. Deixa'm fer-te. Deixa'm fer-nos. La meva mirada canvia, totes les meves faccions es tensen, es preparen pel show.
Et miro directament als ulls, restes immòbil, sorprès i impacient. M'apropo. "Què vols?", et dic a cau d'orella. La comissura dels llavi superior et tremola incapacitat d'articular cap so. Encenc la música. El ritme s'escampa per la sala, pica contra la meva cintura i em fa moure. Duent a terme moviments circulars de costat a costat, lentament i ràpidament, alternant-se al ritme de la cançó. Els teus ulls segueixen els meus moviment, es deleixen, anehelen el meu contacte. Et mossegues els llavis i encara em venen més ganes de torturar-te. Ja estàs ferm, la debilitat masculina et pot. Apropant-me més, faig lliscar el fuet pel teu clatell i t'estibo contra mi, contra els meus pits. Obres la boca i me'ls llepes. Gemego de plaer sota la teva llengua àgil. Però encara no t'he torturat prou. M'aparto i al ritme de la música em desfaig dels pantalons i tota peça de roba. Em mires, el teu desig em crida. Tota la nua, em giro i de nou m'apropo a tu, però d'esquena. Escolto el teu intent d'aixecar-te i apropar-te, però no pas avui rei. Avui no. "Seu", t'ordeno. De revers a tu m'obro de cames lentament i faig lliscar les meves cames, asseient-me sobre teu. I em moc, moc la cintura, moc els glutis sobre teu, sobre la teva erecció. Seguint el ritme de la cançó. Salto, giro, remeno. I tot ho veus tu. Des d'un primer pla perfecte. I gemego de plaer de sentir-te així per mi. I et mullo perquè regalimo de desig. I panteixes perquè no pots més, deixant-te anar perquè no pots més. I t'escorres deleitòs davant el meu cos que t'ha dut al límit sense necessitat de que el toquessis, només de veure'm, només de ballar-te. Em giro, t'encerclo de nou amb el fuet pel clatell i et beso apassionadament.

Comentaris

  • Seductor[Ofensiu]
    Canela fina | 08-05-2016 | Valoració: 9

    Quin relat més seductor, aconsegueix dur-te a primera fila i sentir-te protagonista, gràcies per la bona estona de lectura.

l´Autor

Foto de perfil de Filantropia

Filantropia

19 Relats

25 Comentaris

15015 Lectures

Valoració de l'autor: 9.56

Biografia:
Amant dels plaers, amant de la pluja.
Amant de mirar el cel, amant de la nit.
Amant d'estimar, amant de tu.
Amant de la vida.

"Les ganes de viure, ens faran lliures"