Setze anys

Un relat de: Bonhomia

Encertà tota la seva cara amb el seu semen, lentament, correguda de quinze segons, i li va empastifar tota i a més els pits, gotejant el flux avall, panxa i pubis, cuixes... ella tremolava i seguia agafant el membre i fent-li mossegades, dur com una roca. A ell li va començar a créixer la polla, i va agafar-la de les cuetes i va cabbussar-li tota, fins a invadir l'esòfag, ella gemegava i tremolava encara més.
Quan van acabar, ella li va dir que només tenia setze anys, no dinou, i ell la va deixar sola a l'habitació de l'hotel, i al vestíbul ho va pagar tot i va enviar-li uns bombons i un telèfon.
Quan li va arribar la comanda, ella no va dubtar a mirar el darrere del cartró on hi havia el telèfon perque era llis, i si, sortia ell despullat i tan musculós. Va replegar la foto en tub, després de copiar el telèfon a la seva agenda, i s'hi va masturbar. D'això en va treure quatre escorregudes bestials i plaents al màxim que van deixar el llit xop, i després es va untar les cuixes amb els bombons, jugant amb el clítoris i el seu jove foradet. Tres escorregudes més.
Extenuada, va pensar que l'únic per al que tenia forces era per menjar-se la xocolata tota untada de suor i d'orgasme. Es va dutxar, es va acabar el cubata... eren les quatre de la matinada: aniria a casa seva a canviar-se i tornaria a la discoteca. Amb una mica de sort...

Comentaris

  • Sweet sixteen[Ofensiu]
    franz appa | 05-07-2008

    Aquella cançó ... d'un temps no políticament correcte. tampoc ho és el text teu, però cal dir que és original, profund (no ho dic amb segones) i acuradament pornogràfic.
    Salutacions,
    franz

l´Autor

Foto de perfil de Bonhomia

Bonhomia

646 Relats

1852 Comentaris

513933 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges interexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar... si és que aquestes paraules contenen cert ressò d'esperança en un món tan difícil i complicat.