SER CRÈDUL A VEGADES VA BÉ

Un relat de: montserrat vilaró berenguer
Fa un temps la Gemma va anar a una sucursal bancaria. A les mans portava un sobre amb la recaptació de la botiga que regentava. La Gemma és una noia una mica impacient i m´entres esperava al darrera de la llarga cua li passa el que moltes vegades al posar-se nerviosa li succeeix,li va venir un gran singlot.

Hip! Hip! Anava fent i la gent la mirava i ella es posava vermella com un tomàquet. La fila d´espera era llarga i al mostrador de la petita entitat bancaria sols una noia estava atenent a la guixeta, es veia que ni havia per llarga estona.

Hip ! hip ! i així fins que al cap de mitja llarga hora li toca el torn. Saluda a la noia coneguda seva entre hips! i li va dir hi ha tres-cents seixanta-dos euros avui Marina. La Marina els conta i reconta i va dir,no nena ni falten cent.
- No pot ser Marina si els he contat molts cops. Torne'ls a contar si et plau i els ingressés al conte que tu ja saps de la mestressa.
- No Gemma, els he tornat a contar i surt el mateix i ja he mirat i el conta que tu em dius ha desaparegut de l'ordinador, no el veig a la pantalla.
- No pot ser Gemma va dir, no pot ser deu ser una broma oi?
-
I m´entres deia això estava neguitosa i amoïnada, quasi se li havien humitejat els ulls, cent euros... no podia ser i el compte desaparegut .... Madre del amor hermoso !!!!!

L'anomenada Marina ,somrigué li agafa la mà i li diu:

-Certament era una broma, els diners estan bé i ja els he ingressat al compta de costum. Però veig que el teu singlot se t´ha passat de cop.Tranquila dona !!!

La Gemma somrigué per primer cop hauria mort a la caixera però li va donar les gràcies i va comprovar que el vell truc li havia funcionat. Alleujada va saludar i va passar la porta. Es va dir que d´avui endavant procuraria no ser tan crèdula encara que tingues singlot

Comentaris

  • Bon relat[Ofensiu]
    Karin | 16-06-2017 | Valoració: 10

    al teu estil,bonic i sorprenent

l´Autor

Foto de perfil de montserrat vilaró berenguer

montserrat vilaró berenguer

464 Relats

1635 Comentaris

321287 Lectures

Valoració de l'autor: 9.89

Biografia:
Tota la meva vida he sigut lletraferida. M'agrada molt escriure, perquè
a dins meu està ple d'històries i tinc com una necessitat d´explicar-les
Per mi és un plaer compartir somnis i pensaments amb qui tingui la paciència de llegir i procurar entendre els meus humils escrits ,fets amb tot el meu cor. Moltes gràcies per la vostra gentilesa.