SENYOR ALLIBERA EL TEU POBLE !

Un relat de: Antonio Mora Vergés
Tot sovint , davant la incúria, l’abandó i/o l’extrema deixadesa d’algun dels llocs que visitem, acabo amb aquesta pregaria la crònica i/o relat.

Està clar que fer aquesta mena d’afirmacions implica un posicionament concret, que molesta profundament als qui pensen – i defensen – que tot està bé com està, i ens adjectiven despectivament com a ‘ploramiques’ en el millor dels casos, o com coses molt pitjors.

El Conèixer Catalunya, té unes concretes finalitats que exposa de forma explicita en l’encapçalament del blog :

CONÈIXER CATALUNYA
AQUÍ TROBAREU : HISTORIES, RELATS DE SORTIDES , PROPOSTES D’EXCURSIONS, ... QUE FAN REFERÈNCIA ÚNICAMENT I EXCLUSIVA A CATALUNYA I/O ALS TERRITORIS DE PARLA CATALANA. M’INTERESSA I MOLT CONÈIXER D’ALTRES LLOCS DEL MÓN, PERÒ EN TANT QUE CATALÀ VINC OBLIGAT A ESCOMBRAR CAP A CASA, OI ?

De sempre hem col•laborat de forma desinteressada amb tots els mitjans de premsa; a ells publicar una crònica – gratis – els pot ajudar en la dura lluita per sobreviure, i per a nosaltres això és una forma més, d’aconseguir els nostres fins.

D’un temps ençà observem que alguns mitjans que venien de l’orbita de ‘ la prensa del movimiento ‘, han deixat de publicar les nostres cròniques; sembla que aquest ‘ Senyor, allibera el teu poble’, no els fa gaire gràcia, com tampoc la inclusió d’alguns possibles excessos de l’Administració [ http://coneixercatalunya.blogspot.com/2011/03/santa-maria-i-sant-julia-daltura-la.html ] , que més enllà del nostre blog, no han trobat ressò, ni en els mitjans de premsa escrita, ni als audiovisuals.

En relació al tema tenim coneixement que l’Ajuntament de Sabadell, ha manifestat que l’alcalde no atendrà la petició de visita que li ha fet la persona implicada.

Sa Majestat la Reina Sofia és alhora – això de ben segur és desconegut per molta gent- Senyora de Sabadell, en virtut dels pactes que els homes d’aquesta població van fer amb la Corona, quan varen redimir el domini que sobre ells tenien els Clasqueri, que romandrien únicament des d’aleshores com Senyors de Sant Esteve de Castellar.

Tots els que se sentin perjudicats per les accions i/o omissions de l’Administració local de Sabadell, des de la primera Autoritat, fins al més menut dels servidors públics, tenen el dret d’empara davant la ‘ seva Senyora’.

Nosaltres, com el poeta deia, intentarem ‘continuar fidels per sempre més al servei d’aquest poble ‘, i reiterarem la nostra pregaria, ‘Senyor,. Allibera el teu poble!’, en tantes ocasions com ens ho demani el cos, ens farem ressò des de la llibertat – no en tenen ‘agafats per la publicitat - , i ens alegrarem molt si ens publiquen en els mitjans que venien de l’orbita de ‘ la prensa del movimiento’, però no ens posarem tristos si decideixen no fer-ho.

Esperem que Sa Majestat la Reina Sofia , ‘Senyora de Sabadell’, sigui sensible a les peticions dels ciutadans que se senten perjudicats.

I, des de la nostra llibertat, una vegada més, humilitats davant de Déu, aixequem la nostra pregaria, Senyor, allibera el teu poble !

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Antonio Mora Vergés

Antonio Mora Vergés

6907 Relats

1200 Comentaris

5406956 Lectures

Valoració de l'autor: 9.72

Biografia:
Antonio Mora Vergés, l'Argentera 1951, col·laborador del setmanari La Forja de Castellar del Vallès, Nova Tarrega, de Tàrrega , Diari de Sabadell, La Tosca de Moià, El Balcó de Montserrat de Vacarisses.
Editor del blog :
coneixercatalunya.blogspot.com ,
col·laborador de les pàgines web www.guimera.info, i els diàris digitals de : www.moianes.net
http://www.naciodigital.cat/manresainfo/
http://www.naciodigital.cat/llusanes/
http://www.naciodigital.cat/elripolles/
http://www.baixllobregatdigital.cat/
e.mail mora.a@guimera.info
e.mail amora@moianes.net
email guimera.mora@gmail.com