Sentir-se millor

Un relat de: Jansy

Jo no t'estimava. Ni érem amics, ni ens coneixíem. Però va arribar el punt d'inflexió i des d'aleshores ens coneixem i som amics. I ara t'estimo. El pas del temps va fer que el nostre amor fos el pa de cada dia. Avui ens cuidem mútuament, desitgem el nostre bé i planegem el nostre camí futur.

Et vinc a buscar a la feina; avui estas rendida. Caus als meus braços i et faig petons al coll. Desitges un quart d'hora al sofà, que et tregui les sabates i els mitjons i que et fregui els peus mentre acluques els ulls sobre el coixí. Ho desitges i ho faig, perquè així et sents millor.

Avui tinc el temps just, tu em truques I tens ganes de veure'm. No pateixis. Avui vindré I ens veurem. No sabràs qui sóc quan piqui a la porta, però et sorprendràs, te'm tiraràs a sobre i jo et diré que t'estimo a cau d'orella, perquè et fa sentir millor.

Però hi penso i sóc un egoista; i és que em sento millor quan et faig sentir millor.

Comentaris

  • Digues-li egoïsme[Ofensiu]
    Nubada | 01-10-2007

    Però en el fons del fons és el que tothom desitja: ser feliç i sentir-se millor. I si ho aconseguim fent sentir millor els altres, doncs benvingut egoïsme.

  • Felicitats pels sentiments...[Ofensiu]
    Princeseta | 22-06-2007 | Valoració: 10

    Cada cop que el llegeixo una llàgrima regalima per la meva galta... M'estimes tant que no sé què dir. Soles se que el sentiment és correspost, que quan penso que no pots fer res més per demostrar-me què sent, em tornes a sorprendre i axiò m'encanta de tu, tu m'encantes!

    Sense paraules i amb la llàgrima que em regalima, soles et puc dir que t'estimo...

    Petons, Gemma.

  • Hola, Jansy[Ofensiu]
    brumari | 06-06-2007

    Crec que l'amor és precisament això: sentir-se millor quan fas que la persona estimada se senti millor.

    Sense aquest sentiment la vida no seria res.

    Una abraçada

l´Autor

Foto de perfil de Jansy

Jansy

14 Relats

50 Comentaris

20376 Lectures

Valoració de l'autor: 9.36

Biografia:
Sóc estudiant d'Enginyeria Tècnica en Informàtics de Gestió (UPC). Sé que sóc totalment de ciències, però això de llegir i escriure sempre m'ha agradat, tot i que no se'm dóna bé.

Sóc molt tímid, i això m'ha fet viure més per dins que per fora, podent veure les coses en altres sentits. Potser per això sóc tan estrany.



Per qualsevol cosa: xjansana@msn.com

Per saber què faig: nofeusoroll.blogspot.com