Sense inspiració... crec

Un relat de: LLuny de tot

Decideixo escriure. Obro el Word i començo. No penso en el què haig de posar i vaig escribint, però de cop, m'hi fixo i perdo el fil. Esborro, esborro, esborro i de cop no em queda res. Em desespero. Tanco. Obro al cap d'una estona, però em passa el mateix… I així fins que finalment em donc per vençuda.
És el meu gran defecte: tirar la tovallola. Així faig amb tot. No tinc paciència, no puc evitar-ho. Quan quelcom no em surt, ho intento de nou, però si no em surt tampoc a la següent, ho deixo estar. Haig de rectificar-ho i en sóc conscient.
És fotut quan vols fer quelcom i tens un impediment. En aquest cas, la manca d'inspiració. En canvi, quan estas al llit tota còmode i calentona, lluitant contra el fred de l'exterior de la manta, és quan et venen les idees a doju…
Bé, i pensant que no em queda inspiració, ja tinc un xic més d'un parell de pàrrafs.

Comentaris

  • Fa temps que et dec un comentari![Ofensiu]
    peusdevent... | 01-09-2006 | Valoració: 10

    Crec que a tots ens passa qualque vegada i a mi la primera, fa ràbia, vols escriure però res, tot queda en res, i quan et fiques al llit, pum!tot.
    Aprofita quest moment que et ve tot, si et consola ahir vaig estar fins les dues de la matinada escrivint perquè pum!em va venir el que volia! no ho deixis córrer per molt calentona que estiguis, és el teu moment d'inspiració!!!


    una besada!!

  • AnNna | 10-08-2006

    em sembla que tots tenim un relat o poema que parla d'aquest tema... la no-inspiració... el fet de quedar-te en blanc quan ets davant del full en blanc xD

    i després al llitet et venen les frases bomba...


    fa ràbia, eeh?!


    apali, petonss!!!


    annna*