Sensacions de pau

Un relat de: maria rosa salas anglès

Podries estar nua i sentir l'escalfor del sol per sobre tota la teva pell, però portes posat un vestit llarg, de seda, molt ample, amb uns tirants molt fins.

El vestit és de colors suaus, una amalgama de tons blau cel i rosats amb tonalitats groguenques i liles. De color de l'aurora. Sents que tot forma una unitat amb tu, aquest és el vestit de la teva ànima en aquests instants.

Ets sobre una gran roca plana i sòlida, a munt, molt a munt, tant a munt que ets per sobre l'edat, el físic i de qualsevol malestar o preocupació que et puguin afectar.

Els teus peus, descalços, assentats sobre la roca inundada de sol, noten l'escalfor que s'hi despren. Una escalfor dolça, molt dolça. Notes que et puja pels peus, pels turmells, per les cames...

Sota els peus hi tens el mar. El mar es trenca suaument contra la roca que et sustenta, fa molta escuma -dolça escuma de mar salada- de tant en tant t'esquitxa però no t'arriba a mullar. Veus venir les ones tranquil.les, clares, que es trenquen en arribar sota teu, sempre iguals, sempre diferents...

Fa un aire càlid, molt suau, que et ve a la cara. T'acarona i fa moure les faldilles al voltant de les cames. Es una sensació molt plaent la de la seda en la teva pell. L'aire t'envolta el cos, les espatlles, l'escot, el coll. Et mou suaument els cabells de les temples, del front. Et puja per darrere les orelles, regirant-te els cabells. És una sensació molt plaent.

Tot el cos se't relaxa, es dóna, es fon. La teva ment vola, vola amunt, molt amunt. És la plenitud absoluta.

És tan plaent, tan ple aquest instant, que amb els braços oberts, dónes les gràcies a la natura per haver-te donat aquest sol, aquest aire, aquesta comunió amb tot.
Aquesta pau. Aquest instant tan dolç... Tan dolç...




Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de maria rosa salas anglès

maria rosa salas anglès

12 Relats

14 Comentaris

9649 Lectures

Valoració de l'autor: 9.88

Biografia:
El misteri de les paraules treuen dels racons de l'ànima emocions dibuixades.
. . . . . . .

Enamorada de les paraules,
en el meu món de realitats,
les frases sobre el paper
formen històries inventades.

Ma.Rosa