Sembla vermell, rosa, té tocs verds i et deixa en blanc.

Un relat de: chusteriana
Estic a la cuina, en línia recte al cistell de les verdures, encarat cap a la finestre. Observant.
Estàtic en un punt, la ment em divaga entre records que desperten el meu instint. Avui tinc un sol pensament: utilitzar tot el meu cos en una lluita encarnissada amb la veïna de davant.
Va arribar ahir. La vaig veure entrar i vaig sentir l’impuls de complir amb el desig més básic de la nostra creació. No puc esperar més, els segons d’aquest maleït rellotge avancen lentament. Haig d’aguantar fins l’hora de dinar, serà en aquella estona quan atacaré. No m’ho pensaré dos cops, sempre he estat molt directe i he passat a l’acció sense preliminiars. Mai he fallit en el meu objectiu i no ho faré ara.

La una. Comença a haver-hi moviment. La meva veïna no esta sola. Ella i les seves companyes es mullen sota l’aigua freda, contrast plaent en un dia calorós d’estiu. El sol em dóna a través de la finestra i afegeix més escalfor al meu cos ardent. Per fi arriba l’instant desitjat, m’apropo a elles i només penso en clava’ls-hi la punta. Que siguin més d’una i jo avui treballi sol, no em fa por. Les sucumbiré al meu poder una per una i les deixaré en un no res, coronant-me en un sentiment d’orgull incalculable. Inicïo el meu art tallant-els-hi el cap, i continuo, enérgicament, trocet a trocet.

Quan totes les pestanages són enllastides, segueixo amb el tomàquet, l’enciam i els pebrots. Com a ganivet, preparar una amanida verda, ben fresca, és el moment del meu màxim plaer.

Comentaris

  • Ben escrit,[Ofensiu]
    David Gómez Simó | 17-04-2014

    la història té gràcia i saps mantenir l'engany fins al final.

  • Bon relat![Ofensiu]

    M'ha semblat un relat molt original. Potser no m'ha provocat el que m'esperava d'un relat d'humor però m'ha sorprès el seu desenllaç. Felicitats i sort :)
    Edgar

l´Autor

Foto de perfil de chusteriana

chusteriana

8 Relats

25 Comentaris

7572 Lectures

Valoració de l'autor: 9.82

Biografia:
Un dels propòsits d'any nou va ser dedicar part del meu temps lliure a escriure un llibre. Des d'aleshores he comentat en fòrums literaris, he participat en concursos... Necessito pràcticar, obtenir fluïdesa i comprovar si el que escric arriba a la gent, per aquest motiu us agrairia la vostra sincera opinió.

Gràcies, gent!