SEGUEIX AVANT!

Un relat de: Lluís Berenguer
Tingues present aquesta sentència: “L’alegria és l’única arma que pot vèncer les adversitats”, així doncs, omplit de vida, somriu i segueix avant amb esperança i confiança. Sempre hem de mantenir-nos d'en peu succeïsca el que succeïsca, i per això és necessari resignar-nos a sofrir les diverses influències d'aquesta vida plena dels desitjos de l’imprevisible.
Si, potser siga una subtilesa açò que et dic i, en cert mode tindràs raó, perquè tota matèria està composta per àtoms que res no pesen en l'aire, tanmateix, aquesta lleugeresa és inherent a la nostra naturalesa humana i, sense ella, no seriem res!

Habitar la terra significa formar part de la seva complexitat, cal respectar-la comprometem-nos amb ella per poder gaudir-la amb plenitud, i no són menester diner ni poder per aconseguir-ho, sols amor per la naturalesa, per les persones que estimes, per la vida. De què val guanyar el món si perds l’esperit, allò que et fa sentir realitzat? Què fa un cec davant l’espill?

Obrir la nostra ment en moments difícils ens fa veure la realitat, conscients d’allò veritablement important, forts en la convicció de cóm hem d’actuar. Així, la nostra energia d'acció es renova assabentada que cap problema, desgràcia o sofriment, per dolent i penós que siga, no pot convertir-se en obstacle condemnatori perpetu que ens subjuga impedint poder viure amb la pau d'una consciència lliure. Sols la lluita diària amb el somriure pot vèncer-los, doncs per ella descobrim amagats valors que ens porten la certesa per la qual, indubtablement, l'amor també és lleuger... i necessàriament immortal.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer