Segrest involuntari

Un relat de: angie

Photobucket - Video and Image Hosting


Grapejant els teus somnis
humitejo els llençols
- plecs de seda -
i m'enfonso en la teva olor
- coixí de plomes -
que ahir et vas oblidar
a la tauleta de nit.

Comentaris

  • Llibre | 14-03-2007

    Breu, però farcit d'imatges que acompanyen més enllà de la lectura.

    Molt aconseguit, per cert, aquest joc entre el cos que percep el/la amant i els elements quotidians (els llençols, el llit, la tauleta...). No sols crees imatges, sinó que ens n'ofereixes una de ben visual. D'això es tractava, és clar.

    Fins aviat,

    LLIBRE

  • angie![Ofensiu]
    Yáiza | 01-03-2007

    Curtet, però sensual, tendre i somiador. Les paraules justes per descriure una sensació momentània d'aquelles que se't queden gravades al cap.

    M'agrada molt que facis referència a l'olor, ja que és una de les sensacions que personalment em criden més l'atenció: l'olor d'una persona (sobretot si és qui estimes). És quelcom que es queda gravat per sempre i quan en sents una de semblant (perquè mai serà igual), et venen mil records al cap... I malgrat que quan sento una olor la recordo i la relaciono amb el que sigui, sóc incapaç de reproduir-les dins del meu cap..


    Em fa gràcia que recordis la imatge que vaig penjar aquell cop al fòrum, ja que precisament acompanyava el poema que m'has comentat (el vaig escriure d'una revolada després de veure les gotetes penjant de la planta... després vaig haver de fer la foto). De fet, el conjunt pretén ser un poema visual, ho recordes?


    Per cert, la teva biografia és suggeridora,... m'agrada!!

    Petons!! Cuida't molt!!

    Yáiza


    (vaig a mirar si tinc la foto amb en fost...sinó, en faig una reclamació formal via e-mail).

  • encara...[Ofensiu]
    manel | 12-02-2007

    ... ben calentó. Acaba de sortir del forn (del teu potser fa unes hores o dies, però RC l'acaba de penjar), i jo que corria per aquí no puc evitar comentar-te'l perquè el començament ... em sona!. Fa un parell de dies vas encetar en el forum "un vers un poeta" amb "Grapejo els teus somnis" (si no recordo malament), però el poema no va reeixir i es va quedar a mig fer... però tu ja el treballaves! (o potser ja el tenies treballat). En tot cas m'ha fet gràcia.

    I què t'he de dir del poema? Doncs que es trobaven a faltar per la casa, i com sempre amaga un suggeriment abassegador. Ofega de desig.

    Petons!
    manel

l´Autor

Foto de perfil de angie

angie

199 Relats

1457 Comentaris

276983 Lectures

Valoració de l'autor: 9.83

Biografia:
Sóc tan sols un fantasma d'allò que m'agradaria ser, per això em trec el llençol sovint i em despullo entre la prosa i la poesia, per trobar el món que somnio.









El meu correu :angels_torres2@hotmail.com