Segona part de El final dels contes de fades…

Un relat de: kisa

Sireneta: bé ja se sap que hi ha una segona part, però i la tercera? Perque no es va fer?, doncs molt fàcil. La sireneta, un dia que estava a la bandera, li va agafar per cantar com ens passa a molts, en fi, que la germana petita de l' Úrsula, que no es menciona a cap pel·lícula per una raó, era en un hospital desintoxican-se, bé doncs ella va sentir cantar a la sireneta i va anar seguint la veu, fins a arribar a la finestra del castell que donava al lavabo on s'estava banyant la sireneta, de poc que no es mora d'un infart de cor la sireneta en veure a aquella bruixa entrtant per la finestra, la bruixa li va dir que cantava molt bé i la sireneta li va donar les gracies, la bruixa, que es volia venjar de la mort de les seves dues germanes li va preguntar sino li venia de gust tornar al mar i la sireneta li va dir que a vegades hi pensava però que ella amb el seu marit i la seva filla estava molt bé, la bruixa no es va donar per vençuda, se'n va anar i va fer una pòcima que va donar al marit de la sireneta, fent-se passar per serventa, la qual feia que es convertis en un sireno, per dir-ho d'alguna manera, la sireneta al despertar-se i veure al seu marit com sireno va decidir tornar al mar amb el seu marit i la seva filla, ja que la seva felicitat la portaven ells, la bruixa, derrotada, li va donar tanta ràbia no sortir-se amb la seva que de la ràbia es va desfer i va desapareixer per sempre més.
Mulan:es casa i tan feliç amb el seu marit, que chuli, que happy, però, és la veritat? Jo crec que no. Al ser soldats els dos sempre tenien que anar a munt i avall, amunt i avall, en una missió va destinar a la Mulan a Estats Units i a el Capitan Shan a Japó així que no es podien veure. En aquesta missió Mulan va coneixer a un xicot central-americà molt agradable i molt ben plantat, res comparat amb el seu marit, es van enamorar i s'hi van casar, d'amagat. Per una altre banda el Capitan Shan coneix a un noi guapo i ben plantat amb el que portà bona relació, fins que el Capitan Shan es va adonar que ell era homosexual i s'ho va dir al seu company, quina sorpresa es va dur quan l'altre noi li diu que també ell es homosexual, total que es casen, d'amagat. Tornen a Xina, cadascú amb les seves respectives parelles i la Mulan i el Capitan Shan es divorcien feliçment.
Yasmín: Bé ja se sap que els àrabs tenen molts fills, doncs això es precisament ho que va passar, van tindre uns 15 fills, nens i nenes, el tigre de la Yasmin, també es va enamorar així que va tindre 8 fills, ho sigui que van formar una familia enorme, al final l'Aladdin i la Yasmin ven envellir junts.
Si voleu més històries d'aquestes demaneu.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer