Seducció

Un relat de: Canela fina
Entrem al japonès del carrer Bruc, ha reservat taula, la del costat del celobert que han decorat com un jardí d’aquests minimalistes, ordenats, on l’aigua brolla damunt de pedres de riu, m’agrada. Les estovalles blanques es repengen a terra, introdueixo les cames entremig de la roba fins a deixar-les ocultes al cambrer. Ens porta Sake, anem forts.
Vaig sense calces, les duu ell a la butxaca de la jaqueta, entremaliat seductor.
No diu ni mitja paraula, m’adono que estic parlant sola davant d’uns ulls brillants que diuen “et desitjo”.
_Em penses continuar mirant sense dir ni piu?
Assenteix amb el cap i somriu amb malícia.
Noto com se m’humitegen les cuixes, no hi ha res que freni el desig que em creix entre les cames. Mengem sushi en silenci, no puc deixar de mirar-lo, li repasso tots els detalls intentant memoritzar cada trosset de pell, cada piga, els dits com agafen els bastonets, les ungles ben tallades, les pestanyes llargues, els cabells...
S’aixeca i s’acosta a mi poc a poc, a cau d’orella diu:
_Ara torno, no te’n vagis.
Em besa sota l’orella i pronuncia el meu nom, d’aquella manera, poc a poc, amb totes les lletres. Em fa posar vermella, ell somriu, li agrada.
Bec un glop de sake que em fa fer una ganyota perquè crema al passar coll avall, no em puc creure que m’exciti tant la seva veu pronunciant el meu nom. Intento memoritzar també el petó, en retinc la tendresa.
Torna al meu costat, una mà s’escapoleix sota les estovalles, es fica dins la faldilla i m’acaricia la cara interna de les cuixes mentre em respira paraules:
_Com m’agradaria llepar-te aquestes cuixes humides ara mateix, em beuria el teu sexe fins que ja no me’n poguessis donar més, tens el cony tan melós...
El cos em bull, he començat a suar, el cor accelerat, estic tan excitada que el podria llençar contra la paret ara mateix per a posseir-lo enmig del restaurant.
Treu la mà de sota la faldilla i seu davant meu, em cremen les galtes i tinc els llavis inflats, ell es llepa els dits i somriu. M’acosto a ell i li dic fluixet:
_No puc més. Si no marxem aviat faré una bogeria.
Em sento relliscar les gotes per les cuixes quan em poso dreta, m’eixuga els regalims amb la mà esquerra a l’alçada dels genolls, es llepa el polze i diu:
-És hora de marxar.
M’estira al llit i em despulla lentament, cada peça la treu amb una carícia que no s’acaba i jo no puc més de desig. Es posa damunt meu i m’abraça sencera, omplint-me de petons. Gairebé ploraria perquè em sento tan feliç que em sembla un conte de fades del que despertaré i desapareixerà tota la màgia d’aquest moment deliciós. M’agafa els pits per llepar-los, ara un mugró ara l’altre, li clavo les ungles a l’esquena. M’acaricia les cames i em masturba mentre gaudeix assaborint-me el sexe, em llepa amb delit i jo m’arquejo de plaer. Juga a posar-me-la només una mica, la refrega damunt del meu clítoris i de sobte la sento tota dins, omplint-me, ardent. Es comença a moure poc a poc a ritme dels petons i cada cop s’esvera més, i més, i més, fins que necessito elevar la pelvis per deixar-me anar i ho fem, ens alliberem alhora així, a l’aire, volant junts.
Immòbils l’un dins l’altre, ens respirem, ens mirem als ulls.
Sé que en breu s’aixecarà i em taparà per no tenir fred, ja en tinc ara de fred però prefereixo esperar-me a que ho faci ell, m’agrada més.
Ho fa.
M’adormo pensant que estar enamorada és el millor que m’ha passat a la vida.
_Bona nit amor.
_Bona nit preciosa.



Comentaris

  • el desig i l'amor[Ofensiu]
    Atlantis | 05-05-2020

    L'amor no valdria si no hi hagués desig. I sense una mica d'amor (al cos a l'ésser de l'altre potser també seria difícil el desig). Clar que hi ha un desig-atracció física, que tens amb alguns/unes i amb altres no però sempre és un encontre cos a cos el que uneix...ni que sigui per una nit. Sinó...pifiada!!!

    Em quedo amb la tendresa de l'últim moment.Això val tot l'or del món, després d'una nit
    de focs artificials.

    Cuida't i una abraçada.

  • humit[Ofensiu]
    Ció Moreno Casal | 12-04-2020 | Valoració: 10

    Talqual, no crec que hi hagi de dir res més.
    Qui ho sàpiga m'entendrà.
    Felicitats.

  • La relació perfecta[Ofensiu]
    Montseblanc | 11-04-2020

    Quan el desig és tan gran com el que mou als teus dos protagonistes, qualsevol activitat o entrebanc que impedeix de sadollar-lo immediatament es converteix en un joc de seducció que augmenta encara més, si és possible, el desig. Les teves paraules, les que fas dir als dos protagonistes, juguen amb el lector, l’arrosseguen dins aquesta espiral de gana i sentiments. És clar que poden anar les dues coses per separat, però si poden anar juntes, molt millor, és llavors quan podem pensar que és el millor que ens ha passat a la vida.

  • Salt quàntic...[Ofensiu]

    Com em dius en un comentari que em deixes al meu poema Patatxap, aquest salt quàntic que fas de passar de la taula al llit, en el teu relat Seducció, està fet exprés per tal de augmentat l'estat d'aguait del lector davant una situació d'extrema excitació sexual. M'ha alegro que acceptis critiques constructives...Ja estic gairebé recuperat de la maleïda grip, o com se li digui.. tinc encara na mica de tos... lo pitjor ha estat la pèrdua un oncle molt estimat meu, conco, de 91 anys que el tenia porta per porta. Et recomano que vui diumenge de rams no surtis al carrer que la palmes!

  • Meditació[Ofensiu]
    SrGarcia | 05-04-2020

    Aquest relat m'ha fet meditar sobre que és un relat i que és escriure bé.
    El teu relat està molt ben escrit.
    L'argument es podria resumir: "Vam anar al restaurant xinès i em va follar fins que li van suar les dents".
    El teu relat i el meu diuen el mateix, el teu ho diu molt ben dit, el meu és una bretolada.

  • Plaer al màxim...[Ofensiu]
    Nil de Castell-Ruf | 04-04-2020 | Valoració: 10

    Un relat on l'excitació és pal de paller de tota la narració, no hi ha marge per a distreure's en floritures o foteses. De bon començ fins al final tot traspua mullader, calentor, i gemecs. Aconsegueixes mantenir al lector amb un un permanent sospir que per alguns pot suposar atènyer el clímax, per altres un "divertimento" pel devessall d'imaginació i jocositat que vesses amb mestria literària. I per acabar et diré que he trobat que entre l'escena de la sortida del restaurant i la de quan cauen damunt el llit per a cardar, jo hagués escenificat alguna seqüència més...Per exemple una escena al a l'aparcament, al taxi o a l'ascensor...Passar directament de la taula, com aquell que diu...al llit, és massa precipitat al meu entendre. Salut!, Nil.

  • Seducció melosa.[Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 03-04-2020 | Valoració: 10

    El descrius tan detallat que he gaudit enormement, d'aquells moments tan dolços en el restaurant japonès. Quin plaer d'entrega que vessa des del principi del relat fins que s'acaba. En cada frase arribes al clímax.
    Gràcies pel teu amable comentari: "Delicada", m'alegre de que t'haja agradat el meu poema El goig de la primavera.
    Una abraçada.
    PERLA DE VELLUT

  • Deliciós....[Ofensiu]
    Akeron343 | 03-04-2020 | Valoració: 10

    El relat és excitant, com sempre, t'atures a d'escriure instants d'una manera que te'ls fa viure. Amb tot, aquesta dolçor latent que fluctua alllarg de tot el relat, aquest sentiment que batega, es el que més se'm queda incrustat al final de la lectura.
    Moltes gràcies pel relat.

Valoració mitja: 9.83

l´Autor

Foto de perfil de Canela fina

Canela fina

48 Relats

291 Comentaris

58230 Lectures

Valoració de l'autor: 9.76

Biografia:
Sempre he tingut la necessitat d'escriure, m'allibera.
Generar emocions en l'altre em fa sentir bé, per egocentrisme possiblement o potser per altruisme, m'agrada que la gent del meu voltant se senti a gust. Ves a saber...
Per cert, penso continuar utilitzant accents diacrítics, em declaro insubmisa a la nova normativa