Secrets d’adolescència

Un relat de: garbi24
Ser fill de pares separats no ha estat mai fàcil i sempre ha estat i estarà ple d’inconveniències i manca de sentiment per alguna de les dues parts.
Ara ja en plena i fogosa adolescència, entenia molt millor les coses, sabia que la gent de vegades no pot viure junta per sempre i que la seva felicitat no ha d’estar condicionada per tenir un fill, ara finalment ho veia clar. Estava la mar de bé, tant amb el seu pare que havia refet la seva vida, com la seva mare que també estava amb un home amb qui s’hi entenia prou bé.
La companya del seu pare també li estava bé, fins i tot massa bé. Era d’aquelles dones eternament joves, que l’havia captivat des d’un bon principi amb confiances cada vegada més insinuants, fins a caure en els seus braços, compartint-la en secret amb el seu pare.
Avui mentre sopaven plegats a la terrassa , el seu pare li ha anunciat que molt aviat tindria un germanet. Ell sobtat per la novetat, ha buscat respostes en les mirades, el que ha vist en els ulls d’ella l’ha deixat molt tocat, ara no sabia si tindria un germà o un fill. El que si sabia segur, és que caldria guardar bé el secret, o no, els esdeveniments ho acabarien de dir. Ella segur que en sabia la resposta, una resposta que gairebé segur seria el seu màxim secret.

Comentaris

  • Bona idea![Ofensiu]
    copernic | 14-05-2011

    El dilema que planteges en tan poques paraules és molt ocurrent. La situació és rocambolesca i narrada amb precissió.

  • Families modernes[Ofensiu]
    Lola | 03-05-2011

    Bon relat!
    Suposo que la situació que planteges, incòmoda i divertida, d'argument digne d'un vodeville, és impensable en les famílies tradicionals d'anys enrere, però avui dia qui sap...
    M'agradat trobar-te per aquí! Això ha estat un retrobament virtual!