Secret o mentida ? (Secrets)

Un relat de: Yuna

Com vols que ho descrigui ? Com una saturació de mentides ? com una farsa dia rere dia ? No és pot amagar la felicitat, es reflexa a la cara, a les paraules, a les mirades, als fets i pensaments ...

Per què em veig obligada a mantenir un secret que em fa feliç? No en tinc prou amb gaudir-ho amb tu, no en tinc prou amb saber-ho jo, no en tinc prou a no desitjar res més que saber-me al teu costat ... necessito allibera moments i complicitats, fets i il·lusions, necessito simplement compartir el nostre dia a dia amb la gent que ens estimem, sense fugides d'amagat, sense respostes buides de contingut.

Tu m'entens i defenses aquest sistema de vida com un fet temporal. Certament, la veritat és un secret per alguns incomprensible o difícil d'assumir, però si al final és la nostra veritat, la nostra realitat, de qui o de que ens amaguem ??

Deixa'm crida als quatre vents que ets la millor persona que mai m'he trobat, com amic, fill, pare i company ... El que dones no és comparable al que reps, ni el que reps és comparable al teu desig de millorar. Deixa'm compartir-te amb els que poden aprendre de tu, de la teva empenta i seguretat, de la teva capacitat de ser-hi sempre. Deixa't estimar tant com tu desitgis, per tots aquells que viuen aquest secret, com a efímera incertesa, com a dubtós caprici del destí.....

Deixa'm gaudir amb tothom i per sempre més.... del nostre irònic secret.....


tSt

Comentaris

  • Cridar..[Ofensiu]
    natasha | 08-12-2010

    ... als quatre vents que un és feliç és d'allò més fantàtic.
    Una abraçada

  • l'any 2.058...[Ofensiu]
    Capdelin | 02-12-2006 | Valoració: 10

    els matrimonis seran un pacte temporal com la declaració de renda ("fins que la mort els separi" sonarà a film de terror), cada any es farà una revisió del pacte... i desapareixeran del diccionari les paraules "amant" (restarà fòssil) i l'amor serà lliure i públic (no hi haurà "secrets")
    mentre... seguirem estimant, nedant i vigilant la roba... je je
    Una abraçada!

  • Un sistema de vida[Ofensiu]
    BOLZANO | 28-11-2006

    Molta és la gent que té un secret amagat, i és el secret de fer les coses bé sense que ningú li ho demani.
    M'agradat que comparteixis amb nosaltres aquest irónic secret.