Santuari Puiggraciós

Un relat de: Llorenç L.Urizarna
Aire fred pentinan-te el burrisol de la cara, refrescante la mirada brillant perplexa per aquella calma silenciosa, tot pautada pel xiuxiueig de dos ocells conversant.

Puntets de colors parpallejant dibuixen un contorn de societats incivilitzades. Els puntets de colors parpadejants estan adalt i no abaix. Uns t'il·luminen, els altres et ceguen. Els dos mantenen una disputa per hipnotitzar als curiosos visitants del timid i nostàlgic indret.

L'encant del lloc i la màgia del instant fan que cada estada sigui un ritual de plaers joves, on un suspir d'incertesa m'empapa la mirada d'una brillantor mesclada d'il·lusió que m'empenya a seguir pujar per baixar sent. Sentint sentint-me lliure.

Comentaris

  • La màgia del Puiggraciós.[Ofensiu]
    Espurnes | 24-10-2014

    Magnific el teu relat de la vivència inspirada al Puiggraciós, "cada estada és un recull de plaers joves" bonica descripció. M'has fet recordar moments de pau que no tenen preu, moments que als indrets del Santuari em varen ajudar a seguir caminant seguint la veu del silenci que acompanya a la màgia del lloc. Gràcies Llorenç

l´Autor

Foto de perfil de Llorenç  L.Urizarna

Llorenç L.Urizarna

6 Relats

2 Comentaris

2559 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Llorenç L.Urizarna Cuevas, Granollers, 1995

Estudiant de Sociologia UAB.