Salut Mental, espiritual, corporal, física, química,

Un relat de: nadàlia
Tanta gent al voltant d'aquell banc feia feredat.De seguida va córrer la veu que era un banc de salut i per això, em deia un jove prim com un fil que tenia al costat s'hi atansava tanta gent.M'ho vaig mig creure, car aquell xicot poder cercava la salut a aquell aprimament que el feia patir, suposava en les meves cabòries, no, no en sabia res d'aquell noi i potser la meva mirada i el meu pensament estaven esbiaxats.Vaig aturar-me un moment, vaig aturar el pensament i vaig creure que aquella andròmina era un banc de salut i me'n vaig anar cap a casa.A la porta de casa hi ha un banc que ja havia vist el cul dels meus besavis, que moriren a prop de la centena, tranquils i joiosos, sempre m'ho exolicava el pare i la mare somreia sempre deia "la mort és la primera i darrere por, en el fons és l'única però morim cada dia de vida i és per la mort que tenim vida, au camina si no tens por de viure tampoc n'has de tenir de morir, viu intensament amb tot el cos, ets natura engendrada de natura...QUÈ MÉS VOLS?

Comentaris

  • Bona reflexió...[Ofensiu]
    Romy Ros | 29-12-2018

    Gràcies pel teu relat. M'esperona a seguir llegin-te. Jo també et deitjo tota mena de Salut, però sobre tot...Salut Mental ens acompanyi a tots, i amb els tocs de l'activisme que ens dona entusiasme i esperona a seguir endavant! Ens llegim!

  • molt bo[Ofensiu]
    montserrat vilaró berenguer | 31-08-2015 | Valoració: 9

    Un bonic relat
    Ens llegim
    Montse

l´Autor

nadàlia

46 Relats

86 Comentaris

45487 Lectures

Valoració de l'autor: 9.77

Biografia:
Persona a qui entre d'altres coses, li agrada escriure, tinc publicada una novel.la eròtica "L'emprovador de senyores" del 2003, de l'editorial Abadia...fa temps que assajo poemes i relats i em deixo anar amb la imaginació i les vivències com a fogar de nous temes.
Escriure, escriure , per foragitar esculls i viure el moment present.
Tinc , també, tres flors a casa, que perfumen l'estela del camí.
Una forta abraçada i moltes lectures, que n'hi ha per donar i per vendre!
La vida? neix també al secà i entre les pedres,la vida empeny la vida, fem-ho senzill!