Sadomasoquisme

Un relat de: Victre
Hi ha un directiu, dels que treballa al pis de dalt de tot de l'edifici del banc més important del país, que cada dijous a les 16:00h surt de la feina per anar a la seva sessió de sadomasoquisme.

Mentre va conduïnt, pensa que qui s'ha pensat que és la dona grossa que cada dijous dirigeix la sessió de sadomasoquisme!. Qui s'ha pensat que és per a humiliar-lo a ell (tot un directiu dels que treballa al pis de dalt de tot) d'aquella manera! Com es creu, aquella dona lletja i grossa, amb el dret de fotre-li tots aquells cops amb tots aquells estris!

Encara al cotxe, té clar que tot això s'ha acabat. S'ha acabat anar de quatre grapes, s'han acabat les vexacions i les agulles d'estendre. I la bossa al cap.

Un cop al parking (secret) de l'edifici de la zona alta on va a fer la sessió setmanal, pensa que ara mateix quan la vegi, li dirà tot això a la cara. D'avui no passa.

Té molt clar el que li vol dir fins que veu la disfressa de gos que es posa cada dijous durant una hora. La única hora de la setmana en que la vida adquireix tot el seu sentit. Sentit que, cada dijous cap a les 16:00h, comença a adquirir-se quan puja al cotxe i s'enganya conscientment dient-se que aquella serà l'última sessió.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Victre

Victre

191 Relats

178 Comentaris

96586 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75

Biografia:
Vaig néixer al 1977.
Sóc metge, acupuntor i estic estudiant el grau de psicologia.
En el meu temps lliure escric relats.

Des de que escric, sempre he mantingut una lluita entre mantenir els relats ocults, o fer-los publics. Una barreja entre dubtes, vergonya, i la joia de que altres et llegeixin.

El meu mail és victreespiga@gmail.com

Al blog https://lletresigargots.wordpress.com trobareu tots els meus relats, la majoria amb il.lustracions incorporades.