Rutina

Un relat de: S.Vanrell
Es lleva el dia, com qualsevol altre m’aixeco del llit i em costa. Em costa quasi tant com poder seguir-te.Com poder agafar-te. Poso un peu al terra i el fred que se’m cola per dintre dels óssos, m’esgarrifa. Per molt que el meu cos es cregui que no, avui és dia de rutina, de tenir silenciats els ideals, de mancança de somriures navegants, creadors de vida.

Em vesteixo i em rento les dents. Agafo les claus. La jaqueta. La bossa.
Em disposo a obrir la porta i en aquell moment les forces s’han esvaït. Miro per la finestra i si... tot resta igual que ahir. Res no s’ha mogut. Res no ha canviat. I ho sento. Sento pena. Sento dolor. Pero encara i així almanco no em falta la vida.

Respira. Em dic una i altre vegada. Respira, em torno a dir. Com si per moltes vegades que m’ho digués m'ho hagués de creure més. Em miro al mirall. Soc jo. Ho soc? Temps. Jo al mirall domés veig el pas del temps. I més enllà trobo els somnis. Trobo les promeses, trobo i domés trobo. I és que he perdut les ganes de cercar.

S.Vanrell

Comentaris

  • Moltes gràcies![Ofensiu]
    S.Vanrell | 24-08-2012

    Si tens raó, ben segur que la vida seria molt més fàcil deixant-nos portar, encara que la rutina se'ns menja i de vegades sigui molt complicat..
    Una besada des de Mallorca!

  • expresses una situació de profunda...[Ofensiu]
    joandemataro | 18-08-2012 | Valoració: 10

    tristor S. Vanrell, dius que res ha canviat i no és cert, tot canvia i som nosaltres els que hem canviar per dins contínuament també, el que passa és que ens costa...
    torna a mirar el mirall i al teu voltant però no jutgis diexa't portar una mica...
    rep la meva salutació ben cordial des de mataró
    benvinguda a RC
    joan

l´Autor

S.Vanrell

5 Relats

2 Comentaris

3515 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00