Ruth Sara

Un relat de: Pau Mora


La Ruth Sara té més de trenta anys i és meravellosa. I em sembla que la molt tonta no ho sap. Té un cert magnetisme natural que la fa ser una persona realment especial. Afortunadament per al trànsit, la Ruth Sara no posa massa atenció al seu aspecte físic, al seu “look”. Ni falta que fa, és guapíssima. I és simpàtica, amable, llesta, divertida, imprevisible i diria que sobretot, el que millor la defineix és que és molt bona persona. La Ruth Sara és d’aquelles persones que sembla que actuïn per impulsos, com si res li fes cap por. Té un punt genial, és una inconformista i al mateix temps tot li està bé, mai l’he vist emprenyada per res, mai; sincerament no sé com s’ho fa. Sempre està amb coses noves i amb gent, sembla que estigui en mil projectes i en canvi sempre té un moment per mi. Per mi o per qui sigui, i ella no se’n adona de que és un líder natural. Ruth Sara té algú que sempre pensa en ella i ella no ho sap. Ruth Sara m’ha canviat, m’ha fet millor persona però dubto molt de que ni tant sols se’n hagi adonat. Hi ha un fet que no acabo de comprendre, hi ha gent que la coneix i no estan enamorats d’ella.

El destí és cruel i capriciós.

Ruth S., perquè m’ha tocat a mi ser el teu metge? R. Sara, perquè t’ha tocat a tu entre un milió de persones?

Comentaris

l´Autor

Foto de perfil de Pau Mora

Pau Mora

30 Relats

92 Comentaris

34828 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99

Biografia:
Descriure's a un mateix em sembla fals i/o pedant. Si menys no, subjectiu, així que el que dic és que estic content d'haver-me conegut.
M'agrada la gent, encertar-la en la elecció d'un llibre(sense que això suposi res de res), jugar, jeure a la gespa, fer castells a la sorra, pintar, dibuixar, escriure, caminar, respirar, pensar, treballar, fer esport, el futbol, veure els partits del Barça, mirar la tele, el campionat de motos, la música, la dansa, el teatre, l'ordinador en general(m'apasiona el Photoshop), la Tècnica Alexander, l'Aikido, el Shiatsu, el Tai-chi, el Ioga, descansar, fumar, la cervesa, el pernil, el pa amb tomàquet, la xocolata, el talladet, els festucs, la paella, la fideuà, els cargols a la llauna, les crispetes i depenent de la peli, el cine. Fins que algú em defineixi, de moment si m'intuïu ja m'està bé.

Els meus interessos
M'interessa l'art, la imaginació.
M'interessa l'actualitat fins a un cert punt.
M'interessa el futur com per curiositat.
M'interessa la política, els polítics no.
M'interessa Catalunya i el món.
M'interessa i m'importa la salut.
M'interessa la vida, els amics.
M'interessen els meus fills.


http://paumora.blogspot.com/
http://blogs.e-noticies.com/pau-mora--disfresses/


Agraeixo molt els elogis però més les crítiques constructives. Gràcies.