Reunió de nombres

Un relat de: Xavi13

Reunió de nombres. Es reuneixen a casa de l'U, que és el president de la comunitat de veïns. L'U es posa davant de tots per intentar començar amb l'afer, i proposa els diversos temes que estan a l'ordre del dia. Davant seu té el Dos, el Tres, el Quatre, el Cinc, el Sis, el Set, el Vuit i el Nou.

El president comença a parlar:
- Hem de fer una reforma de les escales, aquestes han quedat massa velles i han començat a caure trossos de rajola. L'altre dia per culpa d'això el Set va caure per les escales.

En aquell moment el Set s'aixeca, deixant a la vista la cara plena de blaus i un braç enguixat, i diu:
- Per culpa de la caiguda ara no puc anar a treballar i m'he d'estar el dia a casa, i jo no puc estar així. S'han d'arreglar ja! No vull tornar a caure per les escales.

Un murmuri omple tota la sala i comencen els comentaris de la gent. Hi ha gent que hi està d'acord i gent que no, argumentant que les escales estan bé i si vas en compte no tens perquè caure. Al final decideixen fer una votació per decidir el que s'ha de fer. Guanya el SI per set vots a favor i dos en contra.

Els dos vots en contra son el del Sis i el del Nou. Els dos viuen junts desde fa mig any, i tenen pensat casar-se. El Cinc, que viu al costat d'aquests dos, pren la paraula:
- Jo ja no puc aguantar més, per les parets de casa meva arriben cada nit sorolls de gemecs del Sis i el Nou, que passen tota l'estona fent sexe i criden molt. Vull que posin alguna cosa perque aïlli el soroll.

Si el murmuri d'abans era fort, aquest ja és insoportable. El Dos i el Tres comenten el que acaben de sentir enmig de rialles. El Quatre pregunta al Cinc si li deixaria posar una càmera a través d'un forat a la paret. El Set i el Vuit, que s'estimen l'un a l'altre però encara no s'han declarat, fan veure que no han sentit res i es fan els distrets. Finalment l'U fa un crit fort perquè deixin de murmurejar. Creu que ja n'hi ha hagut prou per avui i ajorna la reunió per un altre dia.

Tothom marxa cap a casa seva, el Sis i el Nou pujen al seu pis a preparar el que han de fer després de sopar. El Cinc baixa resignat a comprar uns taps per les orelles. El Dos i el Tres, els més joves de la comunitat, han quedat aquesta nit amb unes noies per anar a la discoteca. El Quatre, que ha rebut la negativa del Cinc per instal·lar la càmera, s'haurà de conformar amb la pel·lícula de la nit. El Set per fi aquesta nit anirà a casa del Vuit a propsar-li per sortir. I l'u es queda a casa seva, amb mal de cap per tot el que ha pasat aquesta tarda, esperant a que arribi la seva oportunitat.

Comentaris

  • Caram![Ofensiu]
    Jansy | 30-11-2006 | Valoració: 7

    Curiosa història la dels números! És un bon relat, divertit, però potser li falta un xic d'enginy, amb els números es pot jugar molt, tal i com has fet amb el 6 i el 9. :)

    Escriu més, tothom té una oportunitat!

l´Autor

Foto de perfil de Xavi13

Xavi13

6 Relats

4 Comentaris

6230 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00