Retrets

Un relat de: undesaparegut
Qui t'has pensat que ets? Què t'has cregut? T'has oblidat de qui ets? Per què? On queda aquell respecte que fins l'últim dia em profesaves...(o potser no ho feies i em vas enganyar).Quina broma és aquesta? On queden tots aquells esforços que he fet per tu? On queden totes aquelles nits en vetlla acompanyan-te ?
On queda tota aquella tranquilitat d'esperit de la que tant havies presumit? On està el karma de l'univers, la teva bondat i el fet de sumissió quan s'aprofitaven de tu (no dic que siguis sumisa...però calia que t'aprofitessis de mi?) ?
On estan totes les venudes de moto que tots aquells anys m'has entaforat? Males bondats que jo m'he tragat.Per què m'has fallat? Per què m'has fet mal d'aquesta forma tan pretesament calculada?

Els Pets cantaven allò de que "quan més et coneixo molt més m'agrada el teu gos, ell el que sent no canvia cada dia, quan estimes de debó".Probablement el teu gos em va estimar més que tu,tu no m'has estimat mai.Per què no reconeixer-ho? Tan covard ets, que no ets capaç ni de dir-te la paraula ni reconeixer-ho que ho ets? Gaudeix, gaudeix de la vida...perquè et desitjo que gaudeixis tant com arribi a gaudir jo, si és que arribo a reposar-me d'això que m'has fet.No sé si triar el dia del meu aniversari va ser casualitat o ja ho portaves rondant al cap.

No puc esborrar el passat ni deixar de reconèixer que t'he gaudit, tant al llit com en els nostres petits moments, passejos, vida en definitiva, pelimanta, i qualsevol cançó que intentesis musitar i riure.Tal faràs tal trobaràs, i espero que, per mi, trobis el buit que et mereixes.No entenc perquè m'has fet desaparèixer si no em volies fer marxar, si volies que em quedés, però el cas és que ho has fet. I jo ja no estaré més, ni per consolar-te ni per escoltar-te.Si tu et tapes la boca, jo em tapo les orelles.Tan de bo no m'hagi de menjar aquestes paraules que t'escric.Però seré una mica millor persona descarregant això i no portan-te ja mai més dins.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer