Retorn

Un relat de: Xavi13

Diumenge. 22:00 h. Cines Oscar Les gavarres.

Em disposo a entrar al cine, acompanyat de bons amics. Agafem les entrades i entrem cap a la sala. Ritual de comprar crispetes per part dels meus amics (no poden viure sense menjar crispetes, i jo no puc viure sense el soroll que fan al menjar-les i que em distreu de la pel·lícula). M'he de calmar una miqueta. Mal de panxa (no sabia que estava tan nerviós...o potser és l'hamburguesa del restaurant de menjar ràpid?). Finalment entrem a la sala, els anuncis han començat. Projecció de diferents tràilers de les pel·lícules que ens volen fer anar a veure. Finalment comença la pel·lícula, un començament fantàstic. No em desenganxo de la pel·lícula en cap moment.

Algun comentari amb els amics em fan veure que sóc dels únics que els entusiasme la pel·lícula. I és que no pots anar al cine a veure Indiana Jones IV (després de 20 anys) i intentar buscar-li alguna cosa més que pur entreteniment (i d'això en té molt). No té punt de comparació amb les altres tres pel·lícules, però em transmet una sensació de estar veient una molt bona pel·lícula (de les millors que es faran aquest any) amb diferents moments que em traslladen al "templo maldito" o a aquella "última cruzada" que en Harrison Ford va fer fa 20 anys. Tot això ho ajuntes amb picades d'ullet a altres pel·lícules (Tarzan, Regreso al futuro,…) i amb molta comèdia i fan que sigui una pel·lícula molt entretinguda. Per cert, m'agrada molt l'estètica que li donen a la pel·lícula. I la feina dels actors força bona.

Surto de la sala, casi la una de la matinada. Me'n torno cap a casa tot intentant convèncer als meus amics que la pel·lícula que han vist l'han de veure amb altres ulls…no ho aconsegueixo. Si que vaig aconseguir, però, guanyar a les cartes mentre prenia una cervesa en un bar de Cambrils. En fi, que no pot ser tot en aquesta vida.

Dilluns. 2:30 h. Casa meva.

A dormir. Demà serà un altre dia.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Xavi13

Xavi13

6 Relats

4 Comentaris

6235 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00