Resultat concentració 30 M: Sóller 2 – Bauzá&Simarro 0

Un relat de: Josep Bonnín Segura

Seguint la tònica del moviment “Mallorcaesbroncadatours”, la concentració pacífica de dia 30 de maig passat, a la plaça de la Constitució de Sóller, on prop de quatre-centes persones (càlcul fet recordant la xifra d’una casseroleta), on infants, adults, avis – no radicals ni antisistema com tant els hi agrada a alguns omplir-se la boca per criminalitzar els moviments que els fan nosa, atacant la llibertat d’expressió, fou un èxit absolut, malgrat Bauzá, ni comparegués jugant a conillons i d’amagatotis i anant a Deia.

Els lemes en contra de la política de Joserra Bauzá i el seu govern, foren d’un clar rebuig popular, agradi o no.

La Policia local, es trobava sobre tot per Jeroni Estades, també pel carrer que comunica la plaça, Bauzà, controlant unes barreres que havien col•locat el dematí la Guàrdia Civil, impedint l’accés de vehicles.

Els lemes: “Bauzá a Sóller no ets benvingut” “Tot el suport als represaliats de Bunyola” i “Mallorca lliure de peatges” a més que alguns infants, també antisistema, que deien: “Prou retallades a l’educació” i “Bauzá barrut, no ets benvingut” i que foren corejats pels concentrats a més d’una xiulada potent, reflectiren el clima d’indignació cap a la política de desastres d’aquest “senyor”. També hi havia cartells amb la seva fotografia dins d’un senyal de prohibició d’aparcament, que deien: “ A Sóller no ets benvingut”

Enganà a tothom, Premsa, policia inclosa, si no feia comptes en cap moment visitar la seu del partit a Sóller? I per què la presència de prop de catorze patrols dels antiavalots de la Guàrdia Civil, a Son Angelats? Contra quin grup de radicals i antisistema havien d’actuar, ja que les fotografies de la plaça, mostren per si mateixa tots els elements perillosos i subversius que s’havien concentrat.

I per acabar fent el paripé per Deia. Una pregunta. Quans milers d’euros ens ha costat que de les cinc de l’horabaixa fins devers les vuit i mitja tots els efectius estassin sense fer absolutament res? Teòricament estaven desplaçats per guarir la “seguretat” del President del PP Bauzá, recordem que no havia vingut com a President de Govern.

I aquest covard homenet, és el que representa a tots els ciutadans de les Illes Balears? Bona ens espera, a més d’esser patètic!

A la finalització de la concentració, ja que els convocants s’assabentaren que Bauzá s’havia reunit a Deia, amb els batlles del seu color, alguns dels assistents decidiren anar-los a veure a Deia, malgrat sembla que no arribaran d’hora, doncs ja havia partit, però no part de la comitiva d’acompanyament. Tot estant a la carretera de Deià, amb la pancarta desplegada: “Tot el suport als represaliats de Bunyola” , un dels cotxes, concretament el del Batlle de Sóller sr. Simarro, fou vist passar. Sembla que les al•lotes que portaven la pancarta, que anteriorment, quan se’l trobaren abans de partir amb el cotxe, foren malmenades, inclusiu la padrina d’una d’elles; els s’hi va aixecar el dit de la mà esquerra , amb un gest ofensiu, té el clar significat. “Aneu a prendre pel cul”

Un vídeo filmat per les insultades, on es veu clarament el gest, ha circulat per la xarxa, mostrant l’educació de la màxima autoritat civil a Sóller, que no sap estar al seu lloc quan perd els nervis, ni sap acceptar crítiques pacífiques. Malgrat llavors es justifica per la xarxa dient que el ditet fou mostrat de “bon rollo” . Això es diu pixar fora de test i insultar a unes ciutadanes solleriques que ell representa a les que envià gràficament a prendre pel cul.

Serà aquesta la salutació que s’imposarà a Sóller quan se’l vegi? imitació als que han de donar exemple d’educació i comportament, no?

Criminalitzarà com a radicals i antisistema, als que li facin aquesta salutació? .

Circula per la xarxa una fotografia en un bar prou conegut de Sóller, on devers sis o set persones li donen el: Bon dia al Sr. Simarro, amb el mateix gest.

Al Batlle de Sóller que tant li preocupa la imatge turística envers a les accions al Túnel de Sóller; ens podria dir , quina imatge afecta, la d’enviar a prendre per cul a unes ciutadanes, i que surti la fotografia a un setmanari ? A tots els sollerics i solleriques que ens representa i no ens mereixem una acció d’aquest calat.

Una autoritat que no té més d’argumentació que l'insult , perd tota a la raó i el respecte.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Josep Bonnín Segura

Josep Bonnín Segura

407 Relats

921 Comentaris

537861 Lectures

Valoració de l'autor: 9.74

Biografia:
Vaig néixer a Ciutat de Mallorca l'onze d'agost del 1952.
He escrit des del catorze anys.
Sóc un aprenent de poeta.

Col.labor a les revistes: "Furn-All-Lugg" i a "Espais...de res a poc", on s'ha publicat per fases el meu recull: "Cançó de l'home de les mans arrugades i altres poemes de llum" i just ara s'està publicant per fases el meu recull "Esbart de boires"

M'han publicat (abril 2007) el meu primer recull de poemes amb el nom de "Cadències quotidianes" Edit.Can Sifre-Col·lecció L'Argentera

Maig 2009 editorial Can Sifre-col·lecció L'Argentera-prosa, m'ha publicat el llibre de relats breus: "Sota la meva mirada"

He participat en dos llibres conjunts: "10x10 microrelats" Edicions de la Quadriga S.L. i a "Erotisme som tu i jo" editat conjuntament relatsencatala.cat/emboscall.

Febrer de 2008- es muntà una performance amb la seva professora de flauta travessera Ana Belen Sánchez , titulat "La flauta i la poesia", on es conjuntaren poemes , prosa poètica i música. Es feu a l'església de l'Hospital de Sóller.


r El projecte del llibre-homenatge a Miquel Martí i Pol està maquetat, tan sols pendent de correcció i impremta. Gràcies al 25 poetes i poetesses que han enviat els seus poemes. l'editor és en Toni Cardona, Editorial Can Sifre. El seu títol serà: "Flaires d'enyor". En memòria de Miquel Martí i Pol, un poeta del poble"

Novembre de 2010 he participat en el llibre "Garbuix de contes" editat per l'Associació de Relataires en Català i l'editorial Meteora; amb el conte: "Glasonia, Història d'una volva de neu" i molt orgullós d'haver pogut compartir el llibre amb diversos autors i autores als que tinc molta estimació.

Octubre 2011 Col.laboració en el llibre de diversos autors de poesia social i de denuncia "Tensant el Vers" publicat per Meteora amb la col.laboració de l'Associació de relataires en català. El meu poema és "El prodigi del poeta"

He participat en el projecte del meu amic-poeta Marc Freixas, el seu recull de poemes s'ha publicat amb el títol "El llarg camí d'escriure" .He tengut l'honor d'escriure l'epíleg i l'amic comú Vicenç Ambrós el pròleg. Des d'aquí vull felicitar a Marc, perquè ha aconseguit acomplir el seu/ un poc meu també/ somni.

Octubre 2012 particip al llibre conjunt "Llibertat" Associació de relataires en català, editat per Meteora, amb el poemes "Esclau silenci" i "Cadenes"
Desembre 2012 al recull de contes "Les estrelles" amb el conte "Starkia i la desaparició de les estrelles"

Estim la paraula, i escric perquè el món recuperi la sensibilitat perduda, retorni a la fantasia , i visqui d'una manera més lúdica la vida.Ja hi ha prou crueltat repartida.

Sóc terapeuta energètic. I treballo l'aromateràpia i el massatge. També la gemoteràpia i flors de Bach. Havent incorporat una teràpia energètica: Sanació reconnectiva
Fa 3 anys he fet la mestria de Reiki, mètode USUI.
M'encanta quasi tota la música , toc la flauta travessera.Admir a Miquel Martí i Pol
M'encanta el seu vers "Tot és possible, tot està per fer"

"És injust que el qui porta l'eterna cançó ho faci en veu baixa" diu un vers meu.


Photobucket - Video and Image Hosting
Salvem de l'esfalt l'origen del Vol¡

Si voleu contactar amb mi, el meu e-mail: jkeops@hotmail.com

El meu bloc: Poemes de'n Josep

El meu darrer bloc creat: "Jo et portaré la llum"
Jo et portaré la llum

R en Cadena

"Helena em va encadenar i jo he passat la cadena a Camps de tristor i a Itaca"

(descobreix què és "R en Cadena")

AQUEST RELATAIRE
AGRAEIX COMENTARIS SINCERS, CRÍTICS I CONSTRUCTIUS. TOTES LES OBSERVACIONS SERAN BENVINGUDES, SÓC AQUÍ PER APRENDRE I MILLORAR! GRÀCIES!