Respira

Un relat de: Yanira
Està a punt d’arribar. Ja quasi ho tinc tot preparat. Sento el meu cos incandescent, després de tants de dies imaginant-me l’escena, morint-me per donar-li plaer, desitjant que li agradi.
Sento les claus obrir el pany. Ràpidament em situo al costat de la porta d’entrada, pràcticament nua. Tan sols una delicada peça negre que m’acarona el pubis, i una bufanda de plomes al voltant del coll, lliscant per tot el meu cos en una subtil caiguda que estilitza les meves corbes femenines.
Obra la porta, i sorprès, em saluda. El miro fixament als ulls, mentre em mossego els llavis i recorro la seva silueta fins aturar-me breus dècimes de segon en el relleu del seu penis. Crec que ha entès la situació.
Els seus llavis busquen els meus, quasi de forma estrepitosa. L’aturo, sóc jo qui té el control aquesta nit, sóc jo qui té el domini sobre el seu sexe, sobre el seu plaer, i sobre el meu.
L’acompanyo fins al menjador agafant-lo de la mà. Abans d’entrar però, em giro una vegada més per dedicar-li un somriure i fer-li saber que n’ estic convençuda. Ell però té l’ha vista perduda en el balanceig de les meves natges nues, i qui sap si en els finíssims tacons d’agulla. Està calent, ho sé.
Un cop dins, encuriosit, deixa que el guiï. Li ordeno que es despulli, a poder triar, ràpid. Ell m’obeeix i jo fixo la mirada en els seus ulls. Vull transmetre-li la inquietud que sento per satisfer-lo. Un divertit regal, del qual, crec que en sóc la principal beneficiaria..
Mentrestant, observo el seu fort i definit cos, delineat per la sensualitat que el caracteritza, un esbós perfecte del que és per a mi la bellesa, un projecte de complaença sexual indefinida.
Súbdit de les meves indicacions, s’estira sobre la manta de pèl premeditadament estesa al terra, i m’agenollo al seu cantó. No puc permetre que entorpeixi les meves ganes per satisfer-lo, així que li emmanillo les dues mans i li cobreixo els ulls amb una gassa fosca. Tan sols li queda gaudir del gust al assaborir els meus llavis, la olor al apropar-li els meus pits perfumats i el tacte de la meva delicada pell al recórrer el seu cos. Puc sentir la seva respiració, agitada, alhora que la meva es magnifica per segons.
Ell seu penis, excitable, i cada vegada més proper a la meva humida boca, comença a endurir-se de forma indefinible, deixant entre sortir un líquid aquós. Em dono el plaer de tastar-lo, quan, sense voler, experimento un formigueig en el baix ventre. Moc la llengua, juganera, esperant veure les seves reaccions. Em deixo portar i m’alimento de recurrents fantasies que mullen la meva roba interior.. Estic nerviosa, però continuo i per primera vegada, deixo lliscar la llengua per totes les exquisitats que m’ofereix. Aviat li trobo el què, i amb la boca plena de virilitat, succiono i recorro tot el trajecte fins els testicles, donant ritme a un compàs melòdic, mentre esbosso sospirs de plaer i bafarades d’ansietat. Se que es mor per follar-me, però avui no ho tindrà. Així que a poc a poc, sense evitar ja el contacte profund, segueix-ho, i aconsegueix-ho, el seu clímax i el meu.

Comentaris

  • Ai l'adolescència![Ofensiu]
    llamp! | 14-02-2014


    Les hormones! El despertar d'un llarg son d'infantesa! Extraordinari relat el teu. D'extraordinària sensualitat i gust. És bonic fantasiejar sobre el sexe i inventar històries plenes d'erotisme desbordant, on les hormones hi juguen un paper important. La creativitat es desperta, l'enginy s'aguditza, la genialitat floreix, la lascívia pren el control, l'emoció cavalca entre l'efervescència juvenil i una incipient edat adulta.

    Ignoro si ets adolescent o no. Però m'ho sembla. Gràcies pel teu comentari al meu darrer relat. Aquí tens una mostra del meu repertori de poemes eròtics:

    yin

    yang

    sexe golafre

    com n'estàs de bona!"

    Jo també he sigut jove, rebel, inconformista i sense raons. Jo també he imaginat el sexe com l'imagines tu, tot i que m'estic fent gran.

    Una salutació.....




    .....llampegant!

  • gràcies yanira de nou...[Ofensiu]
    joandemataro | 01-03-2013

    celebro molt que t'hagi agradat el meu relat
    seguim compartint per RC

    una abraçada i fins la propera !
    joan

  • bon relat eròtic yanira...[Ofensiu]
    joandemataro | 26-02-2013 | Valoració: 10

    ben escrit i amb un tempo adequat que va portant al lector al món del desig i el plaer, tal i com han de fer aquest tipus de relats
    et felicito

    salutacions des de mataró
    joan

Valoració mitja: 9

l´Autor

Foto de perfil de Yanira

Yanira

9 Relats

13 Comentaris

6431 Lectures

Valoració de l'autor: 9.44

Biografia:
Aprofito aquest espai per agrair a tots els lectors i relataires els vostres comentaris sobre els meus relats. Sobretot quan es necessita una empenta per creure en un mateix. No obstant, i si us ve de gust, us animo també a criticar-los, sense que us pugui saber greu res en absolut. És impossible escriure a gust de tothom, però com a la majoria de nosaltres aspiro a la millor versió de mi mateixa, i agraeixo enormement el temps que dediqueu en la vostre lectura o en escriure'm unes paraules.
Així que, de tot cor, moltíssimes gràcies. I espero, si més no, saber fer-vos disfrutar.