Res més que no s'hagi inventat des que l'home és home, en diem comunicació.

Un relat de: nadàlia
Avui cau una pluja molt fina. Plou des de fa estona i miro la pluja, podria dir que la contemplo des de la finestra, rere els vidres amb placidesa, i també , amb pau.Aquesta pau que m'aporta una fina cortina de pluja com si fos la primera vegada que la mirés des de la finestra.Com una sorpresa que poder em connecta amb sorpreses de fa molt temps, i com llavors, només estic per la pluja, i aquesta absència de res més , m'agrada, em plau i aporta pau al meu esperit.
No és res de l'altre món, però la pluja és sàbia i ens porta contalles de tota la humanitat i de tots els temps, i , a l'ensems és un fenomen meteorològic que es produeix quan la mare natura vol.També després de mirar-la i seduir-me una llarga estona, sé que no me'n podré estar i d'aquí una setmana ho explicaré als meus néts, cara a cara, de viva veu, tot el que he vist i sentit en aquesta jornada de pluja fina, i l'espera també forma part d'aquesta pluja i podré contar mil històries sense pressa, sense aparells d'immediatesa malaltissa, segur de la meva memòria i de la calma de la vida.

Comentaris

  • M'ha ...[Ofensiu]
    Bonhomia | 27-09-2017 | Valoració: 10

    ... emocionat el teu comentari. M'encanta la naturalesa del teu relat.


    Sergi : )

  • Tradició oral[Ofensiu]
    Illadestany | 05-11-2016 | Valoració: 10

    Sí, així se' n diu, o així se'n deia, dels contes i rondalles explicats pels avis a la vora del foc. La narració d'aquesta pluja que et calma l'esperit, tot abstraient-te de qualsevol altre pensament, pot arribar a constituir, a més del relat d'una experiència personal, un fenomen que potser els nostres néts no podran conèixer. Esperem que puguem aturar a temps el canvi climàtic: la pluja no és només necessària per a la vida, també és fantàsticament bella.

l´Autor

nadàlia

46 Relats

86 Comentaris

45363 Lectures

Valoració de l'autor: 9.77

Biografia:
Persona a qui entre d'altres coses, li agrada escriure, tinc publicada una novel.la eròtica "L'emprovador de senyores" del 2003, de l'editorial Abadia...fa temps que assajo poemes i relats i em deixo anar amb la imaginació i les vivències com a fogar de nous temes.
Escriure, escriure , per foragitar esculls i viure el moment present.
Tinc , també, tres flors a casa, que perfumen l'estela del camí.
Una forta abraçada i moltes lectures, que n'hi ha per donar i per vendre!
La vida? neix també al secà i entre les pedres,la vida empeny la vida, fem-ho senzill!