Rera meu

Un relat de: sants78

No em pregunteu el perquè, això no ho sé, només sé que està rera meu. No L'he vist, no gosso a girar el cap, però sento la seua profunda respiració fregant el meu coll, i creieu-me, cada vegada que la sento em gela la sang. Oh Déu, que transcórrega ràpida eixa nit, ja falta poc per a l'arribada de la llum. La son em té assetjat, però no m'ha de véncer o este seria massa llarg, tal vegada etern.
Els ulls, se'm tanquen els ulls!, entre llum i foscor he vist per fi la seua figura, és aterridora, no crec que s'esborre de la meua ment la resta de la meua vida. M'espera, ell sap que tot és qüestió de temps, i el meu s'acaba, mentres que el seu no.
A pesar que ha nascut dels meus somnis l'infern li ha concedit una vida que arribarà més enllà de la meua. Els seus gelats ulls travessen el meu òrgan visual fins a la meua ment, és increïble, a pesar d'estar darrere meu puc el veure.
Una altra hora més, el rellotge ha marcat una altra hora més, les seues, altres vegades insignificants martellejos ara aporregen el meu cervell. Són cops que claven el meu esperit en eixe món inferior, on l'angoixa, el dolor i la por saturen la meua capacitat de sensació.
No sento més por perquè el meu cervell, per molt privilegiat que poguera ser, no està capacitat per a més.
Ja arriba el matí, la llum començarà a entrar per la meua finestra, eixa llum serà el meu alliberament. No, els meus ulls es tanquen, ara no! La son...

Comentaris

  • Que mític[Ofensiu]
    sants78 | 22-10-2006

    Uoooh, els Gossos, quant de temps!
    Merci.

l´Autor

Foto de perfil de sants78

sants78

704 Relats

508 Comentaris

487940 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75

Biografia:
Colpejar un cop i un altre
fins trencar els vidres de la REALITAT.


agusgiralt@yahoo.es

[http://www.alliberantpoemes.blogspot.com]
[http://www.memoriadesants.blogspot.com]
[http://www.memoriadelpoblenou.blogspot.com]
[http://www.diesderauxa.blogspot.com]
[http://www.fotolog.com/psico2012]