Repte VI - El primer petó d'amor

Un relat de: REPTE CLÀSSIC

Proposat per: qwark (4 de setembre del 2005)







Tema: "El primer petó d'amor"





Extensió aproximada: 200 paraules





Condicions: El text ha de contenir les paraules "absenta", "instants", "espurna" i "càustic"





Durada: 24 hores





Guanyador/a: annabella pampallugues







Text guanyador:



Estaven sortint d'un bar, una nit de festa. Portaven una setmana sortint junts, després de tant de temps fent com que no sentien res entre ells. Era d'imaginar que aquests instants, d'amor que semblaven per sempre, foren tan ansiats.

La veritat és que no hagués passat res de no ser per l'absenta i el tequila que havien ingerit: els dos seguien sent massa tímids l'un amb l'altre, massa. Ella anava davant d'ell intentant sortir del pub, agafats de la mà. Li feu un petó a la galta, un petó dolç, que semblava improvisat. Aquesta mostra de tendresa encené l'espurna que els recorria des de feia temps el cos.

Entraren a un altre bar on no hi havia gent coneguda. S'agafaren les dues mans, l'un enfront de l'altra, i els petons a la galta es desviaren irremeiablement als llavis. Passaren una estona així, enfonsats en la seua màgia. Després d'algun acudit càustic d'ell, s'abraçaren rient i sortiren d'allí. Tota la nit va estar impregnada d'aquesta tendresa juvenil.

Mai més no es repetiria aquell petó -massa tímids sense l'alcohol-. I la protagonista femenina es veuria temps després contant-ho com a relat a un lloc d'internet, com si fora ficció, quan era tot cert...






Entrega de premis: Les declaracions del guanyador/a





Altres textos presentats: Resta de participants

Comentaris

  • UOPS!!!![Ofensiu]
    kispar fidu | 10-09-2005

    Retiro el que acabo de dir sobre els altres reptes!!!

    Estava pensant de colaborar una mica amb la causa i així treure una mica de feina a la Tiamat (que no sé com s'ho monta però sempre s'ho acaba "carregant" tot ella... suposo que deu ser perquè li agrada i per voluntat pròpia...). El cas és que voltava pel fòrum amb l'objectiu de copiar els reptes III, IV i V i afegir-los... quan he pensat que potser ja estaven enviats tot i que encara no publicats! i aprofitant l'usuari i la contrasenya penjats a la biografia, he fet un cop d'ull a l'apartat Els meus relats i he pogut confirmar la meva hipòtesi: Si, si! estan tots a punt per ser penjats! Ostres tu! Quanta feinada!

    Bé, ànims i endavant!!!!
    Gemm@

  • Repte: treient la timidesa[Ofensiu]
    kispar fidu | 10-09-2005

    per tal d'explicar un fet que se'ns presenta com a història, però que en un final se'ns revela el seu veritable origen: una experiéncia viscuda per la pròpia autora!
    (Pel què he interpretat...és clar... ja se sap que sovint en els textos afegim algunes intervencions perquè sembli que és real, però que en realitat segueix sent fictici...)

    Bé, en tot cas, l'exp`licar-ho fa que es perdi la timidesa! jejejeje
    Un bon relat que tot i les condicions marcades inicialment ha sapigut seguir un bon fil.

    P.D: Per cert... ja sé que aquest usuari de Guanyador/a del repte és nascut de fa poquíssims dies, i que diria que de moment només s'hi dedica la Tiamat... però només és per avisar, amb la intenció d'ajudar: com és que heu saltat del repte II al VI directament?? Que no va haver-hi guanyadors o participants en els reptes III, IV i V ?¿?

    Apali! Endavant amb aquesta proposta que trobo molt bona i que mica en mica esteu fent créixer entre tots després d'una ràpida nascuda!

    Ciao!
    Gemm@

l´Autor

Foto de perfil de REPTE CLÀSSIC

REPTE CLÀSSIC

254 Relats

351 Comentaris

283111 Lectures

Valoració de l'autor: 9.58

Biografia:
Ets un/a guanyador/a del Repte? Felicitats! Aviat veuràs el teu relat publicat!

QUÈ és un REPTE ? Molt fàcil :

El Repte, és una proposta que ha sorgit entre els autors i lectors de Relats en català. Es tracta d'un exercici narratiu que combina imaginació i destresa. S'ha d'escriure un relat sobre un tema concret que tingui entre dues-centes i mil paraules, quatre de les quals estan predeterminades i cal incloure-les de forma obligatòria. El Termini de presentació dels originals el tria el Jutge, que és l'anterior guanyador. Amb una setmana sol ser suficient. Els nous Reptes es pengen al Fòrum i en el mateix post: els relats que optin a guanyar.

La persona que resulta guanyadora tria el nou tema, les noves paraules i valora els relats que es presenten al nou Repte decidint-ne el corresponent guanyador. I així successivament.

Us hi animeu ? ;)

Ets el Jutge d'aquest Repte i has decidit qui és el/la nou/nova guanyador/a del Repte ?

Bé! Ara has de publicar-lo aquí.

El nom d'usuari és: guanyadordelrepte
La contrasenya la pots demanar al FÒRUM o al correu electrònic de l'ARC (l'Associació de Relataires en Català).

Clicant AQUÍ trobaràs La PLANTILLA!


Encara no saps de què va el Repte? Fes un cop d'ull als relats que ja hi ha publicats. Per més informació, pregunta al FÒRUM!

A reptar s'ha dit!