Repte LXXXVI - El poder de les paraules.

Un relat de: REPTE CLÀSSIC

Proposat per: Jeremias Soler (14 de Gener del 2006)







Tema: "Pau"





Extensió aproximada: 200 paraules





Condicions: El text ha de contenir les paraules "eixordadissa", "esprimatxat", "lliure" i "despullat"





Durada: 24 hores





Guanyador/a: foster







Text guanyador:



La Corinne aturà la mà a escassos centímetres del rostre, imaginant una carícia. Els seus sospirs, planant per sobre l'eixordadissa de fons, d'aquell retronar llunyà però inacabable
-com una mala consciència que no descansa-, revelaven indiscrets l'amor i el desig que havia covat indegudament cap a aquell desconegut.

L'Allan intuïa amb un calfred el palmell de la noia prop les seves barres sempre serrades, en un gest que no l'abandonava des d'aquella nit fatídica...
Desitjava notar la seva escalfor, voldria abraçar-la, agrair-li tot el que havia fet per ell, però en aquelles darreres setmanes d'intimitat obligada s'havia adonat que ella defugia amb pànic tot contacte físic que no fos l'imprescindible de les cures.

I durant tot aquell temps, les paraules, només les paraules...

La Corinne l'observava ja sense pudor. Coneixia el cos d'aquell home alt i esprimatxat millor que el seu propi: l'havia rentat, l'havia ajudat a orinar, l'havia untat un i altre cop amb la pomada per a les cremades..

I durant tot aquell temps, les paraules, només les paraules...

En la seva ceguera temporal, l'Allan havia après a veure-hi a través les poques i tímides frases de la seva infermera particular. Ell, per la seva banda, empès pels calmants i la imperiosa necessitat de confessar-se a algú, li havia despullat la seva ànima turmentada per la gran traïció al seu millor amic.

-Secret per secret -li havia demanat l'Allan aquella tarda en acabar de buidar les seves misèries-. Ets pèl-roja, veritat? -i deixà anar una mitja rialla.
La Corinne somrigué; una mica contracor, sí, però somrigué. I llavors, agafant la mà de l'Allan se la dugué als pits que havia alliberat de la brusa. En notar les horribles cicatrius dels talls antics, l'Allan començà a somicar, a plorar desconsoladament. Ara ho entenia, per fi sabia què era allò monstruós que havia acabat amb aquella dolça noia deixant-la com un zombie.

**

Dos dies després de l'alliberament de París, uns soldats aparegueren per recollir l'Allan. S'havia firmat la pau definitiva i ja podien traslladar-lo a Anglaterra.
Però ell ja feia dies que havia firmat la seva pròpia, de pau: amb ella, amb la Corinne, en aquell racó de món, amb aquell racó de cor esquerdat que, per fi, començava a intuir-se lliure i amb necessitat d'estimar i estimar-se...






Entrega de premis: Les declaracions del guanyador/a





Altres textos presentats: Resta de participants

""



Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de REPTE CLÀSSIC

REPTE CLÀSSIC

254 Relats

351 Comentaris

283816 Lectures

Valoració de l'autor: 9.58

Biografia:
Ets un/a guanyador/a del Repte? Felicitats! Aviat veuràs el teu relat publicat!

QUÈ és un REPTE ? Molt fàcil :

El Repte, és una proposta que ha sorgit entre els autors i lectors de Relats en català. Es tracta d'un exercici narratiu que combina imaginació i destresa. S'ha d'escriure un relat sobre un tema concret que tingui entre dues-centes i mil paraules, quatre de les quals estan predeterminades i cal incloure-les de forma obligatòria. El Termini de presentació dels originals el tria el Jutge, que és l'anterior guanyador. Amb una setmana sol ser suficient. Els nous Reptes es pengen al Fòrum i en el mateix post: els relats que optin a guanyar.

La persona que resulta guanyadora tria el nou tema, les noves paraules i valora els relats que es presenten al nou Repte decidint-ne el corresponent guanyador. I així successivament.

Us hi animeu ? ;)

Ets el Jutge d'aquest Repte i has decidit qui és el/la nou/nova guanyador/a del Repte ?

Bé! Ara has de publicar-lo aquí.

El nom d'usuari és: guanyadordelrepte
La contrasenya la pots demanar al FÒRUM o al correu electrònic de l'ARC (l'Associació de Relataires en Català).

Clicant AQUÍ trobaràs La PLANTILLA!


Encara no saps de què va el Repte? Fes un cop d'ull als relats que ja hi ha publicats. Per més informació, pregunta al FÒRUM!

A reptar s'ha dit!