Repte LXXVIII- Put the blame on mame

Un relat de: REPTE CLÀSSIC

Proposat per: foster i per quetzcoatl (el 27 de desembre del 2005)







Tema: "un repte de pel.lícula"





Extensió aproximada: 200 paraules





Condicions: El text ha de contenir les paraules "alfàbrega", "terminal", "pendent" i "indecís"





Durada: 24 hores





Guanyador/a: Espiadimonis







Text guanyador:



La Gilda va començar a treure's el guant, mentre Put the blame on mame es deixava sentir per tot el local, on centenars d'ulls d'empresaris i executius miraven aquella bellesa pèl-roja moure les seves sinuoses corbes enfundades en un vestit negre. Des de la porta del magatzem del bar, en Johnny Farrell es premia amb força els punys, indecís entre entrar corrent a l'escenari i fer-la fora o esperar a que acabés aquella provocació. L'actitud d'ella, lentament cargolant el guant sobre l'avantbraç cada cop més nu, va fer sentir-se xiulets entre la multitud excitada. Sens dubte sabia com posar-lo a cent, i sabia també com fer-lo entrar en un estat terminal de nervis. N'estava enamorat, colat perdut, però al mateix temps desitjava fer-li mal.
Quan la noia va tirar el cap enrere i tota aquella cabellera esplèndida picà contra la seva esquena nua, traient-se el guant de l'altra mà i cantant, ell no va poder-se aguantar més, va fer l'últim glop al licor d'alfàbrega i va entrar disposat a aturar aquell espectacle. I en aquell precís moment ella va fer l'últim cop de cintura, el públic masculí es va alçar aplaudint amb cares radiants i vermelles. Com si caigués per una pendent interminable, en Johnny va fer mitja volta i consumit per una gelosia que no creia que pogués experimentar mai, va decidir esperar-la al corredor dels camerinos, disposat a deixar-li clar per on havien d'anar les coses a partir d'ara.






Entrega de premis: Les declaracions del guanyador/a





Altres textos presentats: Resta de participants

Comentaris

  • Vot de la dècada[Ofensiu]
    foster | 02-03-2006

    Ja te'l vaig fer guanyador i m'hi refermo. Em sembla genial, sobretot per fer de l'obvietat i d'allò sabut, un nou misteri sense desenllaç explícit. M'encanta!

    fost

  • Vot de la dècada[Ofensiu]
    Biel Martí | 02-03-2006

    Dacade's vote, for me...

l´Autor

Foto de perfil de REPTE CLÀSSIC

REPTE CLÀSSIC

254 Relats

351 Comentaris

283660 Lectures

Valoració de l'autor: 9.58

Biografia:
Ets un/a guanyador/a del Repte? Felicitats! Aviat veuràs el teu relat publicat!

QUÈ és un REPTE ? Molt fàcil :

El Repte, és una proposta que ha sorgit entre els autors i lectors de Relats en català. Es tracta d'un exercici narratiu que combina imaginació i destresa. S'ha d'escriure un relat sobre un tema concret que tingui entre dues-centes i mil paraules, quatre de les quals estan predeterminades i cal incloure-les de forma obligatòria. El Termini de presentació dels originals el tria el Jutge, que és l'anterior guanyador. Amb una setmana sol ser suficient. Els nous Reptes es pengen al Fòrum i en el mateix post: els relats que optin a guanyar.

La persona que resulta guanyadora tria el nou tema, les noves paraules i valora els relats que es presenten al nou Repte decidint-ne el corresponent guanyador. I així successivament.

Us hi animeu ? ;)

Ets el Jutge d'aquest Repte i has decidit qui és el/la nou/nova guanyador/a del Repte ?

Bé! Ara has de publicar-lo aquí.

El nom d'usuari és: guanyadordelrepte
La contrasenya la pots demanar al FÒRUM o al correu electrònic de l'ARC (l'Associació de Relataires en Català).

Clicant AQUÍ trobaràs La PLANTILLA!


Encara no saps de què va el Repte? Fes un cop d'ull als relats que ja hi ha publicats. Per més informació, pregunta al FÒRUM!

A reptar s'ha dit!