Repte LXVIII - Existencialisme èlfic

Un relat de: REPTE CLÀSSIC

Proposat per: quetzcoatl (dissabte 3 de desembre del 2005)







Tema: "la matinada de la pregunta més insolent"





Extensió aproximada: 200 paraules





Condicions: El text ha de contenir les paraules "elf", "ria", "fenc" i "bla"





Durada: 24 hores





Guanyador/a: qwark







Text guanyador:



Temps, espai, foscor i absurditat formaven un amalgama caòtic i incoherent. Portava tota la nit de Sant Joan caminant sense rumb clar. On collons havia deixat el cotxe? La resplendor de la lluna plena sobre els camps de fenc havia guiat les meves passes blanes cap al mar. Rendit davant l'atzar invencible de la nit màgica, vaig decidir seure a la vora d'un penya-segat, prop de la ria, i esperar la primera llum de l'Est, la que havia de desfer definitivament l'encanteri nocturn.

El primer raig verd, preludi del Sol, arriba a la costa, a lloms d'una onada. I amb ell, un ésser estrafolari que m'observa, escrutant el meu silenci.

- Sóc un elf marí.
- T'equivoques. No prenc substàncies al·lucinògenes i tampoc sóc fan de Tolkien, ni pertanyo a cap secta.
- Això creus? Ets en qwark, participes a RC, on autors més estranys et consideren un friki. Tinc dret a ser un elf marí i a ser vist per tu.
- Per què els bitxos rars només sortiu de nit?

Crec saber per què s'indignà. Mentre s'allunyava mar enllà, a la llum de l'alba, la seva existència esdevingué tan ridícula com l'aparença dels follets de porcellana dels jardins.






Entrega de premis: Les declaracions del guanyador/a





Altres textos presentats: Resta de participants

Comentaris

  • el que ja et vaig dir en el seu moment...:[Ofensiu]
    quetzcoatl | 23-12-2005

    Com de costum els teus reptes semblen filar molt prim en quant al tema, com si sabessis què és el que m'agrada llegir. Això, i el fet que semblis mencionar-me en el teu repte, fan que tingui la sospita de que, en realitat, l'elf marí ets tu i ho saps tot de mi. Al mateix temps això ha fet que sigui difícil valorar-lo objectivament, però la veritat és que suposo que objectivament el veuria igual de bo. Molt bona feina: ironia subtil, poesia i existencialisme; una amalgama caòtica, incoherent i preciosa.

    Felicitats. I uns petons!!!

    m

l´Autor

Foto de perfil de REPTE CLÀSSIC

REPTE CLÀSSIC

254 Relats

351 Comentaris

283782 Lectures

Valoració de l'autor: 9.58

Biografia:
Ets un/a guanyador/a del Repte? Felicitats! Aviat veuràs el teu relat publicat!

QUÈ és un REPTE ? Molt fàcil :

El Repte, és una proposta que ha sorgit entre els autors i lectors de Relats en català. Es tracta d'un exercici narratiu que combina imaginació i destresa. S'ha d'escriure un relat sobre un tema concret que tingui entre dues-centes i mil paraules, quatre de les quals estan predeterminades i cal incloure-les de forma obligatòria. El Termini de presentació dels originals el tria el Jutge, que és l'anterior guanyador. Amb una setmana sol ser suficient. Els nous Reptes es pengen al Fòrum i en el mateix post: els relats que optin a guanyar.

La persona que resulta guanyadora tria el nou tema, les noves paraules i valora els relats que es presenten al nou Repte decidint-ne el corresponent guanyador. I així successivament.

Us hi animeu ? ;)

Ets el Jutge d'aquest Repte i has decidit qui és el/la nou/nova guanyador/a del Repte ?

Bé! Ara has de publicar-lo aquí.

El nom d'usuari és: guanyadordelrepte
La contrasenya la pots demanar al FÒRUM o al correu electrònic de l'ARC (l'Associació de Relataires en Català).

Clicant AQUÍ trobaràs La PLANTILLA!


Encara no saps de què va el Repte? Fes un cop d'ull als relats que ja hi ha publicats. Per més informació, pregunta al FÒRUM!

A reptar s'ha dit!