Repte LIII - L'espia.

Un relat de: REPTE CLÀSSIC

Proposat per: Helicoide (11 de novembre de 2005)



Proposat per: Jeremias Soler (11 de novembre de 2005)







Tema: "Utopia de la càbala"





Extensió aproximada: 200 paraules





Condicions: El text ha de contenir les paraules "recepció", "dispnea", "obscur" i "remontoir"





Durada: 24 hores





Guanyador/a: Biel Martí







Text guanyador:




Cobert per un silenci omnipresent, el fill del rabí intentava passar desapercebut, en la seva missió secreta i personal, d'escoltar la reunió setmanal de cabalistes. Es mantenia aferrat a les parets de l'obscur barri, no podia creure que hi visqués ningú decent. Se sentien disputes i crits, tot feia tuf a mala vida. De tant en tant, obligat per la dispnea heretada genèticament, s'aturava a recuperar l'alè.
Finalment, arribà sota la finestra que cercava i mirar el rellotge de butxaca: ja era l'hora, pensà tot tocant el remontoir per assegurar que no se li havia parat. Parà l'orella per sentir els cabalistes. Al cap de cinc minuts ja no sabia de què parlaven, s'havia perdut si és que, en algun moment, havia estat allí. Només va entendre que preparaven la recepció d'algun membre nou al seu grup. També discutien entre ells, un deia que no entenia perquè discutir tant sobre aquell conjunt de teories metafísiques, místiques i exegètiques, de caràcter esotèric, si cada cop els feien menys cas i eren menys populars. Els altres digueren que això es devia a que els consideraven perillosos. L'espia, apuntà totes les paraules que no havia entès en un bloc i es digué a ell mateix: "Colla de sonats utòpics", i tornà cap a casa.






Entrega de premis: Les declaracions del guanyador/a





Altres textos presentats: Resta de participants

""



Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de REPTE CLÀSSIC

REPTE CLÀSSIC

254 Relats

351 Comentaris

283128 Lectures

Valoració de l'autor: 9.58

Biografia:
Ets un/a guanyador/a del Repte? Felicitats! Aviat veuràs el teu relat publicat!

QUÈ és un REPTE ? Molt fàcil :

El Repte, és una proposta que ha sorgit entre els autors i lectors de Relats en català. Es tracta d'un exercici narratiu que combina imaginació i destresa. S'ha d'escriure un relat sobre un tema concret que tingui entre dues-centes i mil paraules, quatre de les quals estan predeterminades i cal incloure-les de forma obligatòria. El Termini de presentació dels originals el tria el Jutge, que és l'anterior guanyador. Amb una setmana sol ser suficient. Els nous Reptes es pengen al Fòrum i en el mateix post: els relats que optin a guanyar.

La persona que resulta guanyadora tria el nou tema, les noves paraules i valora els relats que es presenten al nou Repte decidint-ne el corresponent guanyador. I així successivament.

Us hi animeu ? ;)

Ets el Jutge d'aquest Repte i has decidit qui és el/la nou/nova guanyador/a del Repte ?

Bé! Ara has de publicar-lo aquí.

El nom d'usuari és: guanyadordelrepte
La contrasenya la pots demanar al FÒRUM o al correu electrònic de l'ARC (l'Associació de Relataires en Català).

Clicant AQUÍ trobaràs La PLANTILLA!


Encara no saps de què va el Repte? Fes un cop d'ull als relats que ja hi ha publicats. Per més informació, pregunta al FÒRUM!

A reptar s'ha dit!