Repte CXXI - "Plaers"

Un relat de: REPTE CLÀSSIC

Proposat per: angie (6 de maig del 2006)







Tema: "Plaers"





Extensió aproximada: màxim 350 paraules





Condicions: El text ha de contenir les paraules "politja", "ensinistrar", "regalim" i "coent"





Durada: fins dilluns 8 a les 20 h.





Guanyador/a: Xavier Valeri valeri coromi







Text guanyador:



El doctor alemany, Karl Keiper era un home de quaranta anys, alt, eixut de carns, de fesomia suau. La barba ja gris, els ulls grisos i enfonsats pel constant esforç de la lectura li feien aparentar més anys. En començar la II Guerra Mundial l'havien incorporat a la "Wermacht" dins l'equip que s'encarregava d'interrogar els presoners del maquis francès.

Flopette Dumnont era la filla del cap dels maquis de Sainte Theresse. Era una noia de cabells llargs, rossa, d'ulls blaus i dolços. El problema de Flopette era que el seu pare no la volia ensinistrar al maquis. Ella abans d'una acció se li presentava amb una escopeta al muscle.

-¿Tu que fas aquí Flopette ?
- Vinc amb tu, pare.
- Tu tornes a casa que això no és per dones.

Flopette marxava, fins que un dia decidí que s'havien acabat els dies que les dones només servien per fer calça. El cas és que els alemanys capturaren Flopette. La noia acabà al laboratori de Karl Keiper que quan la veié tan alta i ben formada li ordenà de seguida que es despullés. La feu estirar sobre una taula, on li lligà els turmells i les polseres.

Flopette tremolava en veure les politges del sostre i l'ambient de la sala. Tanmateix Keiper és limità a posar-li una petita capça de vidre damunt del clitoris. Al cap de poc, Flopette estava totalment vermella, suava i suplicava a Keiper que la penetrés.

-Abans ens has de dir qui són els maquis.

Quan hagué confessat. Keiper es baixà els pantalons i la penetra. La noia regalimava humitats i cridava de satisfacció. Encara que li coïa haver descobert el seu pare, agraïa la penetració. Keiper tragué la capça del clitoris i la mirà. La capça estava foradada, just per deixar sortir les cames en moviment d'unes mosques de vaca.

Els alemanys haguessin capturat els maquis, però Keiper decidí callar per poder continuar gaudint de Flopette, la qual s'enamorà del doctor. Ara, estan jubilats però durant molt de temps Flopette rebé les pacients que el doctor sotmetia al tractament de la capsa.






Guanyador/a: perisci







Text guanyador:



T'he trobat en un bar on he vingut expressament a cercar-te. Com sempre, estàs xarrupant una cervesa. Abans d'aquesta n'hi ha hagut més, i després, abans no acabis la nit i marxis cap a casa, n'hi haurà una rècua imparable, amb els regalims d'escuma que xopen la taula.
Fas olor de cervesa tota tu, una olor dolcenca i esbravada, que jo respiro perquè m'entri endins l'hàlit que t'empara.
Jo només et parlo i observo la dona que ets, amb un escot de carn suau i lluminosa on s'insinua el començament dels pits palpitants, amb una malucs com les vores d'un cor que es tanca en el triangle punxegut del sexe. La teva figura sempre és coent, i estira de mi desitjos, dolçor i tendresa tal com una politja rodola enèrgica quan es treu aigua d'un pou.
La teva edat no la conec, però sé que ets jove, que en algun lloc t'has perdut, que ets fàcil amb els homes. Però tot tant me fa si em deixes reposar al teu costat la meva vida cansada.
Del lloc on t'has perdut, en parlen els teus ulls tristos, que voldria tornar lluents. Però si no deixes l'alcohol, ni el meu amor ni el de ningú altre mai no podrà servir-te. Ets molt jove i ets a temps de tot. Jo et dec portar uns deu anys i, per experiència, ho sé. Només et cal enfrontar-t'hi.
Tanmateix, en aquesta taula de bar, il·luminat per una llum daurada, des d'on se divisa el petit escenari on de vegades uns músics n'ensinistren uns altres, restant al teu costat hi ha un trosset de paradís. I resto ben a prop de la teva persona suau, seductora, sensible fins a l'esborronament.
Quan ja te'n vas, surto amb tu al carrer, i la nit lluu diàfana i setinada. No em crec encara el plaer de caminar al teu costat, i invento per a la teva vida solucions i sortides que el teu cap nega dolçament, com per no fer-me mal. I cada dia, malgrat l'abisme que sotja la meva mirada encisada, és més gran el plaer de buscar-te.






Entrega de premis: Les declaracions del guanyador/a





Altres textos presentats: Resta de participants

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de REPTE CLÀSSIC

REPTE CLÀSSIC

254 Relats

351 Comentaris

283625 Lectures

Valoració de l'autor: 9.58

Biografia:
Ets un/a guanyador/a del Repte? Felicitats! Aviat veuràs el teu relat publicat!

QUÈ és un REPTE ? Molt fàcil :

El Repte, és una proposta que ha sorgit entre els autors i lectors de Relats en català. Es tracta d'un exercici narratiu que combina imaginació i destresa. S'ha d'escriure un relat sobre un tema concret que tingui entre dues-centes i mil paraules, quatre de les quals estan predeterminades i cal incloure-les de forma obligatòria. El Termini de presentació dels originals el tria el Jutge, que és l'anterior guanyador. Amb una setmana sol ser suficient. Els nous Reptes es pengen al Fòrum i en el mateix post: els relats que optin a guanyar.

La persona que resulta guanyadora tria el nou tema, les noves paraules i valora els relats que es presenten al nou Repte decidint-ne el corresponent guanyador. I així successivament.

Us hi animeu ? ;)

Ets el Jutge d'aquest Repte i has decidit qui és el/la nou/nova guanyador/a del Repte ?

Bé! Ara has de publicar-lo aquí.

El nom d'usuari és: guanyadordelrepte
La contrasenya la pots demanar al FÒRUM o al correu electrònic de l'ARC (l'Associació de Relataires en Català).

Clicant AQUÍ trobaràs La PLANTILLA!


Encara no saps de què va el Repte? Fes un cop d'ull als relats que ja hi ha publicats. Per més informació, pregunta al FÒRUM!

A reptar s'ha dit!