Repte C XX III - El meu oasi.

Un relat de: REPTE CLÀSSIC

Proposat per: foster (12 de maig de 2006)







Tema: "Oasi"





Extensió aproximada: 200 paraules





Condicions: El text ha de contenir les paraules "remor", "oreig", "sorra" i "degotar"





Durada: 24 hores





Guanyador/a: Àfrika Winslett







Text guanyador:



Avui el meu oasi ets tu. El meu oasi és la teva pell nua, restar adormida al teu pit mentre m'acaricies l'esquena, també nua. Em xiuxiuejaràs a l'oïda paraules que creuràs que no escoltaré, però hi seran presents als meus somnis com un lleuger oreig que farà dansar els meus rínxols desfets. Somriuré amb els ulls tancats, somriuré d'amor i alegria. La teva pell serà el meu oasi i el límit del meu univers, perquè no necessito res més. Vull viure al teu cos, vull abraçar el meu món, vull sentir la vida corrent per les meves venes. No vull despertar-me i adonar-me de que hi ha un més enllà de la teva pell perquè només amb això em basta, no vull veure res més. Vull quedar-me per sempre al meu oasi amb remor de mar d'amor i pell de sorra bruna, amb cel de pigues estrellades i dunes fugisseres que pessigar. Vull recórrer el meu oasi lentament, com una sargantana gaudint del sol de migdia. Vull caure en la seva trampa, nedar al seu gorg de mel entre les roques que degotegen passió salvatge. Vull...

L'Àfrica obrí els ulls i es topà amb l'obscuritat de la seva habitació. Per la persiana mal tancada s'escolava la llum de la nit. Els llençols estaven regirats i la flassada per terra. El rellotge despertador marcava al sostre que passaven tres minuts de dos quarts de quatre de la matinada d'un solitari diumenge. En el desert de la seva absència, l'oasi havia estat només un miratge... Tornà a abraçar el seu coixí i seguí dormint, caminant sense rumb per damunt d'aquella sorra ardent i monòtona.






Entrega de premis: Les declaracions del guanyador/a





Altres textos presentats: Resta de participants

""



Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de REPTE CLÀSSIC

REPTE CLÀSSIC

254 Relats

351 Comentaris

283682 Lectures

Valoració de l'autor: 9.58

Biografia:
Ets un/a guanyador/a del Repte? Felicitats! Aviat veuràs el teu relat publicat!

QUÈ és un REPTE ? Molt fàcil :

El Repte, és una proposta que ha sorgit entre els autors i lectors de Relats en català. Es tracta d'un exercici narratiu que combina imaginació i destresa. S'ha d'escriure un relat sobre un tema concret que tingui entre dues-centes i mil paraules, quatre de les quals estan predeterminades i cal incloure-les de forma obligatòria. El Termini de presentació dels originals el tria el Jutge, que és l'anterior guanyador. Amb una setmana sol ser suficient. Els nous Reptes es pengen al Fòrum i en el mateix post: els relats que optin a guanyar.

La persona que resulta guanyadora tria el nou tema, les noves paraules i valora els relats que es presenten al nou Repte decidint-ne el corresponent guanyador. I així successivament.

Us hi animeu ? ;)

Ets el Jutge d'aquest Repte i has decidit qui és el/la nou/nova guanyador/a del Repte ?

Bé! Ara has de publicar-lo aquí.

El nom d'usuari és: guanyadordelrepte
La contrasenya la pots demanar al FÒRUM o al correu electrònic de l'ARC (l'Associació de Relataires en Català).

Clicant AQUÍ trobaràs La PLANTILLA!


Encara no saps de què va el Repte? Fes un cop d'ull als relats que ja hi ha publicats. Per més informació, pregunta al FÒRUM!

A reptar s'ha dit!