Repte 248 - Jocs

Un relat de: REPTE CLÀSSIC

Proposat per: Maurici (20 de juny del 2007)







Tema: "La nit de Sant Joan"





Extensió aproximada: Entre 300 i 350 paraules





Condicions: El text ha de contenir les paraules "petardot", "piuleta", "esperit" i "sospirar" (s'accepten canvis en la conjugació del verb i plurals en les altres tres)






Durada: 57 hores





Guanyador/a: jacobè







Text guanyador:



Després de viure tot el curs estimant-nos amb el gest i joguinejant per entretenir l'afirmació, els dos sabíem que aquell darrer dia de classe era l'última oportunitat, perquè, durant el llarg estiu que aquella nit inauguraríem, no s'apagués la guspira que ens unia. La inexperiència i la por d'entrar al joc adult ens va estalviar delicadeses. Les feromones suades es divertien a fet i amagar, i els nostres cossos es van entrebancar a la sortida del gimnàs.

Els pèls tímids de la teva barba entre l'acne, van ruboritzar els meus estrògens i, com més tard vaig saber, t'havies enamorat de la mutació de les meves cames esculpides per un artesà primerenc. La teva testosterona sospirava entre les meves rialles mentre ens enxampàvem les pells. Amb els dits vas fregar-me el turmell i em vaig deixar caure en el sorral del pati dels petits, convidant-te a compartir el fangueig. Per primer cop, et vaig acariciar els cabells. La festa hormonal va cremar els esperits infantils.

Aquell divendres de juny era la nit del teu sant. Com cada any soparíem amb taules i cadires esteses a la fresca. Després de les coques, el jovent començava a preparar-se per la nit més curta de l'any. Nosaltres, com dues cebetes ingènues, vam demanar permís als pares per baixar tots dos sols. Entre piuletes i petardots vam arribar fins a la platja.

Va ser el dia més llarg i celebrat d'aquell any. La porta a un estiu de primeres vegades i de darrers mots innocents. Vam acomiadar les nostres joguines a la foguera de la vora del mar.

Des de la nostra casa a l'areny, escolto el disc que vaig regalar-te la nit dels petards: ... avui s'ha fugat de la presó un piròman destacat... És un cas especial de fòbia ancestral. La nit en què celebra el seu sant, provoca incendis i tot cantant, les flames va escampant. En Joan és un bomber original....

Si no fos per la teva reclusió, avui celebraríem el nostre quinzè solstici. Esquivaríem junts la temptació del foc: encendria traques de petons xops de passió per humitejant-te el cor






Entrega de premis: Les declaracions del guanyador/a





Altres textos presentats: Resta de participants

Comentaris

  • no m'esperava el final[Ofensiu]
    ANEROL | 28-06-2007 | Valoració: 10

    molt ben portat l'argument, sencill i que no dóna cap pista del final

l´Autor

Foto de perfil de REPTE CLÀSSIC

REPTE CLÀSSIC

254 Relats

351 Comentaris

283612 Lectures

Valoració de l'autor: 9.58

Biografia:
Ets un/a guanyador/a del Repte? Felicitats! Aviat veuràs el teu relat publicat!

QUÈ és un REPTE ? Molt fàcil :

El Repte, és una proposta que ha sorgit entre els autors i lectors de Relats en català. Es tracta d'un exercici narratiu que combina imaginació i destresa. S'ha d'escriure un relat sobre un tema concret que tingui entre dues-centes i mil paraules, quatre de les quals estan predeterminades i cal incloure-les de forma obligatòria. El Termini de presentació dels originals el tria el Jutge, que és l'anterior guanyador. Amb una setmana sol ser suficient. Els nous Reptes es pengen al Fòrum i en el mateix post: els relats que optin a guanyar.

La persona que resulta guanyadora tria el nou tema, les noves paraules i valora els relats que es presenten al nou Repte decidint-ne el corresponent guanyador. I així successivament.

Us hi animeu ? ;)

Ets el Jutge d'aquest Repte i has decidit qui és el/la nou/nova guanyador/a del Repte ?

Bé! Ara has de publicar-lo aquí.

El nom d'usuari és: guanyadordelrepte
La contrasenya la pots demanar al FÒRUM o al correu electrònic de l'ARC (l'Associació de Relataires en Català).

Clicant AQUÍ trobaràs La PLANTILLA!


Encara no saps de què va el Repte? Fes un cop d'ull als relats que ja hi ha publicats. Per més informació, pregunta al FÒRUM!

A reptar s'ha dit!