Repte 184 - Mosques a canonades

Un relat de: REPTE CLÀSSIC

Proposat per: Maurici (8 de novembre del 2006)







Tema: "El fi justifica els mitjans"





Extensió aproximada: De 300 a 350 paraules





Condicions: El text ha de contenir les paraules "escadusser", "inaudit", "fustigar" i "mercat" (s'accepten canvis de gènere dels adjectius i conjugacions del verb)"





Durada: 50 hores





Guanyador/a: Mandalf







Text guanyador:



Desesperat, vaig agafar la sabatilla i la vaig projectar furiosament cap on intuïa localitzat l'objectiu. Després d'un terrabastall certament inaudit en aquelles hores de la matinada (més que res pel trencament del mirall), vaig veure com s'il·luminaven una per una les finestres dels veïns, com si l'edifici del davant fos un arbre de Nadal. Vaig restar immòbil, assegut al llit amb les orelles de bat a bat, esperant. Per sort, jo no havia encès el llum; la meva acció es va produir a les fosques en un intent ridícul (ara que ho penso) d'aplicar l'atac sorpresa que em van ensenyar a la mili.
De nou vaig sentir el brunzit provocador de l'insecte que, amb un menyspreu ignominiós, va passar fregant-me el nas. L'anòfel m'havia fustigat sense compassió aquella nit. S'havia posat les botes, si es pot dir així, amb el reg sanguini de l'extremitat inferior dreta, la que acostumo a deixar fora el llençol per refrigeració. També s'havia encebat vilment en el meu coll temptador: unes picades florien glorioses sota l'orella. L'havia d'eliminar fos com fos. Esclafar-lo. Assassinar-lo. Mosquit merdós.
A les palpentes, amb la mirada perduda a l'obscuritat, deambulant amb els dits del peu pel parquet, vaig trobar l'altra sabatilla escadussera. Potser no s'esperaria un segon atac tan seguit (també és de la mili). Desgraciadament vaig fallar. El calçat va impactar a la pantalla de l'ordinador de l'escriptori. Quina pudor de fumarrina.
Enfurismat, vaig encendre la làmpada i vaig agafar el despertador. El projectil definitiu. El vol del "txupòpter" fastigós em va portar a tirar en direcció a la finestra. Vaig trencar els vidres i els de l'aparador del mercat del davant. El maleït insecte va reaparèixer victoriós fent el papallona. Miserable dípter! Desgraciat!.
Va ser quan vaig sortir rabiós de l'habitació, vaig tirar a dins l'ampolleta de gas letal i vaig tancar. La fúria em va obnubilar i vaig oblidar que la meva dóna (que al cel sigui), seguia al llit dormint com un angelet amb els taps posats.
Li ho juro pel més sagrat, senyor jutge. Cregui'm, és la veritat. No en sabia rés de l'herència.






Entrega de premis: Les declaracions del guanyador/a





Altres textos presentats: Resta de participants

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de REPTE CLÀSSIC

REPTE CLÀSSIC

254 Relats

351 Comentaris

283708 Lectures

Valoració de l'autor: 9.58

Biografia:
Ets un/a guanyador/a del Repte? Felicitats! Aviat veuràs el teu relat publicat!

QUÈ és un REPTE ? Molt fàcil :

El Repte, és una proposta que ha sorgit entre els autors i lectors de Relats en català. Es tracta d'un exercici narratiu que combina imaginació i destresa. S'ha d'escriure un relat sobre un tema concret que tingui entre dues-centes i mil paraules, quatre de les quals estan predeterminades i cal incloure-les de forma obligatòria. El Termini de presentació dels originals el tria el Jutge, que és l'anterior guanyador. Amb una setmana sol ser suficient. Els nous Reptes es pengen al Fòrum i en el mateix post: els relats que optin a guanyar.

La persona que resulta guanyadora tria el nou tema, les noves paraules i valora els relats que es presenten al nou Repte decidint-ne el corresponent guanyador. I així successivament.

Us hi animeu ? ;)

Ets el Jutge d'aquest Repte i has decidit qui és el/la nou/nova guanyador/a del Repte ?

Bé! Ara has de publicar-lo aquí.

El nom d'usuari és: guanyadordelrepte
La contrasenya la pots demanar al FÒRUM o al correu electrònic de l'ARC (l'Associació de Relataires en Català).

Clicant AQUÍ trobaràs La PLANTILLA!


Encara no saps de què va el Repte? Fes un cop d'ull als relats que ja hi ha publicats. Per més informació, pregunta al FÒRUM!

A reptar s'ha dit!