Repte 145 - Subtileses

Un relat de: REPTE CLÀSSIC

Proposat per: angie i ElCostatFosc (14 juliol del 2006)







Tema: "Strip poker"





Extensió aproximada: fins 400 paraules





Condicions: El text ha de contenir les paraules "saliva", "pubis", "atrevit" i "trèvol"





Durada: fins dilluns 17 a les 20.00





Guanyador/a: foster







Text guanyador:



Eren prop de les onze quan els convidats començaren a arribar. L'espai era enorme, un loft d'una sola habitació amb una brutal xemeneia, ventiladors antics rellotjant l'aire, i uns finestrals panoràmics intercalats a la paret que transcrivien la terrassa i el jardí.
Era la festa d'aniversari d'una dissenyadora famosa i molt amiga d'en Ned, i ell no se l'hagués perdut per res del món; sabia per experiència com acabaven aquelles reunions fashion de la gent maca de la ciutat. Sí, amb les hores, amb el millor acohol i drogues de tot tipus, amb una música selecta -triada amb precisió per tal de crear una atmosfera única-, els instints encalçaven la raó i la ultrapassaven, humiliant-la i fent-la recular, dissolent-la entre el fum dels porros de maria.

I efectivament, ja prop de la matinada, quan la festa matava la majoria d'assistents enviant-los a casa, uns còmplices somriures foren el missatge per a uns quants, els escollits...Llavors, ja en la intimitat confabulada, algú va proposar un strip-pòcker especial, i de seguida s'encengueren les alarmes: el o la que perdia, en treure's la peça de roba que fos, havia de demanar a algú un matís d'acompanyament, un caprici, algun tipus de subtilesa amb el màxim de morbo.
Així, la Maria, tot i el trio asos, palmava, i en treure's els sotenidors volia que en Ned li fes un petó suau al mugró dret, deixant-hi evidències de saliva...
Així, en Marc, amb la seva simple parella de trèvols, perdia i xutava els pantalons amb ganes, alhora que exigia la Rosa que li passés tres vegades el palmell per damunt del bòxer negre, acaronant-li ostensiblement el paquet...
Així, la Carla, amb mal joc, striptava les petites calcetes blanques i, en un gest atrevit, demanava en Pere que perfilés el seu pubis amb l'índex, dibuixant sobre el pèl rinxolat un triangle perfecte...
I així un així l'altre, es van anar posant com a motos...L'aire pudia a sexe en conserva, les mans suaven i els porus volien assedegar altres porus...

Llavors, en Ned, completament nu i amb el membre erecte i arrogant, s'aixecà decidit. Tots el miraven expectants...no tenia res per apostar, de fet ja ningú tenia res amb què apostar...Per això mateix, quan amb força i una riallada, agafà la taula torejant en l'aire el tapet verd i les cartes, tothom se sentí immeditament alleugerit i disposat, ara sí, per fi, a començar l'orgia.






Entrega de premis: Les declaracions del guanyador/a





Altres textos presentats: Resta de participants


Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de REPTE CLÀSSIC

REPTE CLÀSSIC

254 Relats

351 Comentaris

283765 Lectures

Valoració de l'autor: 9.58

Biografia:
Ets un/a guanyador/a del Repte? Felicitats! Aviat veuràs el teu relat publicat!

QUÈ és un REPTE ? Molt fàcil :

El Repte, és una proposta que ha sorgit entre els autors i lectors de Relats en català. Es tracta d'un exercici narratiu que combina imaginació i destresa. S'ha d'escriure un relat sobre un tema concret que tingui entre dues-centes i mil paraules, quatre de les quals estan predeterminades i cal incloure-les de forma obligatòria. El Termini de presentació dels originals el tria el Jutge, que és l'anterior guanyador. Amb una setmana sol ser suficient. Els nous Reptes es pengen al Fòrum i en el mateix post: els relats que optin a guanyar.

La persona que resulta guanyadora tria el nou tema, les noves paraules i valora els relats que es presenten al nou Repte decidint-ne el corresponent guanyador. I així successivament.

Us hi animeu ? ;)

Ets el Jutge d'aquest Repte i has decidit qui és el/la nou/nova guanyador/a del Repte ?

Bé! Ara has de publicar-lo aquí.

El nom d'usuari és: guanyadordelrepte
La contrasenya la pots demanar al FÒRUM o al correu electrònic de l'ARC (l'Associació de Relataires en Català).

Clicant AQUÍ trobaràs La PLANTILLA!


Encara no saps de què va el Repte? Fes un cop d'ull als relats que ja hi ha publicats. Per més informació, pregunta al FÒRUM!

A reptar s'ha dit!