Repte 144 - La noia del país del nord i Quin "rollo" de Santoral!

Un relat de: REPTE CLÀSSIC

Proposat per: Afrika Winslet (11 de juliol del 2006)







Tema: "'Rollo' d'estiu"





Extensió aproximada: entre 300 i 330 paraules





Condicions: El text ha de contenir les paraules "sangria", "deixondir", "trempat" i "capbussar"





Durada: aprox. 2 dies





Guanyador/a: ElCostatFosc







Text guanyador:



AIGUA
Sempre recordaré la teva imatge, estirada al sol, gairebé nua, lluint un petit tanga negre.
Al principi no vaig tenir valor per fer res més que mirar-te. Va voler la casualitat que una nit coincidíssim a la discoteca i, no sé pas com, em vaig trobar parlant amb tu. A partir d'aquell dia varem anar junts a la platja. Dins l'aigua ens varem fer el primer peto. Dins l'aigua les primeres carícies.
Mai oblidaré que l'aigua de la Mediterrània va portar-me a conèixer a la noia del país del nord .

FOC
Sempre recordaré l'habitació d'aquella pensió del Port de la Selva.
Aquell massatge que vas fer-me, llepant cada racó de la meva esquena, provocant-me pessigolles de foc. Vas demanar que em girés, però jo estava trempat i em feia vergonya que ho veiessis. No t'ho havia confessat; era el primer cop que estava amb una dona. Els teus petons i carícies van tranquil·litzar-me, i, lentament vaig donar-me la volta.
Quan et vas posar nua al meu damunt, em faltaren mans per tocar aquell cos jove, bell i tendre. Al penetrar-te va sobtar-me l'agradable sensació de calidesa, completament inesperada, i em vaig escórrer gairebé al instant. Però tenia tantes ganes de tu que allò no va representar cap problema, amb moviments suaus i besades profundes vas fer que em recuperés sense sortir del teu interior.
Mai oblidaré aquella habitació.

GEL
Sempre recordaré el teu somriure al dir-me adéu.
Tornaves al país del gel. L'estiu encara no s'havia acabat però una intensa fredor interior em feia sentir més mort que viu mentre veia com el teu autocar s'allunyava. Vas deixar-me sol, glaçat i ensopit. Per deixondir-me em vaig capbussar en un reguitzell de nits boixes, sopars amb amics, absurdes borratxeres de sangria i discoteques.
Tot va ser inútil.
L'estiu havia marxat amb tu.
Mai t'oblidaré, noia del país del nord.






Guanyador/a: angie







Text guanyador:



Per Sant Pere, els teus ulls s'aturaren en el meu cos al sortir de l'aigua. El bany nocturn em deixondia. Tu estaves pescant i els núvols tapaven els estels. L' única llum que ens vigilava era la del fanalet sota el qual nodries l'ham de la canya. Jo també em vaig fixar amb tu, sobretot en aquelles mans destres i el retall perfecte de la mandíbula, però tu continuares la feina i jo vaig embolicar-me tímida amb la tovallola…

Per Santa Anna, ja sabia que tenies uns trenta-cinc anys i que eres l'amo d'un xiringuito a la platja de Roques Blanques, on m'hi perdia de dia entre els turistes només per veure't i per prendre la millor sangria de la costa. Eres un seductor : sempre estaves voltat de dones. Allà em vas somriure per primer cop.
En pocs dies ja parlàvem, tot i la diferència d'edat, però tu sabies com escurçar-la…

La nit del meu aniversari vas preparar un sopar a la "teva" platja i en acabar, amb una delicadesa extrema, em vas convidar a banyar-me amb tu. Dins l'aigua, acaronats per les ones, ens besàrem. Primer fou un petó suau, dolç, gairebé d'àngel, però quan les mans m'aproparen al teu cos i vaig notar que estaves trempat, es convertí en un petó llarg i sucós. Em descordares la part superior del biquini, que es perdé en la foscor del mar, i et capbussares trapella per desfer-me de les calces. Vaig enrojolí mentre em penjava del teu coll i em treies de l'aigua, dipositant-me amb cura sobre el rocam. Ens vàrem estimar.

Per Sant Ramon marxava i coneixedora de que allò anava a acabar vaig proposar de trobar-nos a la platja, no hi havia millor lloc on acomiadar l'estiu. A més a més, allà va ser on les nostres mirades planejaren les primeres paraules i els estudiats moviments d'aproximació. Férem festa major.

Han passat els anys però, cada trenta-ú d'agost recordo aquell castell de focs.






Entrega de premis: Les declaracions del guanyador/a





Altres textos presentats: Resta de participants


Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de REPTE CLÀSSIC

REPTE CLÀSSIC

254 Relats

351 Comentaris

283557 Lectures

Valoració de l'autor: 9.58

Biografia:
Ets un/a guanyador/a del Repte? Felicitats! Aviat veuràs el teu relat publicat!

QUÈ és un REPTE ? Molt fàcil :

El Repte, és una proposta que ha sorgit entre els autors i lectors de Relats en català. Es tracta d'un exercici narratiu que combina imaginació i destresa. S'ha d'escriure un relat sobre un tema concret que tingui entre dues-centes i mil paraules, quatre de les quals estan predeterminades i cal incloure-les de forma obligatòria. El Termini de presentació dels originals el tria el Jutge, que és l'anterior guanyador. Amb una setmana sol ser suficient. Els nous Reptes es pengen al Fòrum i en el mateix post: els relats que optin a guanyar.

La persona que resulta guanyadora tria el nou tema, les noves paraules i valora els relats que es presenten al nou Repte decidint-ne el corresponent guanyador. I així successivament.

Us hi animeu ? ;)

Ets el Jutge d'aquest Repte i has decidit qui és el/la nou/nova guanyador/a del Repte ?

Bé! Ara has de publicar-lo aquí.

El nom d'usuari és: guanyadordelrepte
La contrasenya la pots demanar al FÒRUM o al correu electrònic de l'ARC (l'Associació de Relataires en Català).

Clicant AQUÍ trobaràs La PLANTILLA!


Encara no saps de què va el Repte? Fes un cop d'ull als relats que ja hi ha publicats. Per més informació, pregunta al FÒRUM!

A reptar s'ha dit!