Repte 130 - Sant Martí trià un arc de colors.

Un relat de: REPTE CLÀSSIC

Proposat per: Ninona (30 de maig de 2006)







Tema: "Cop de cap"





Extensió aproximada: 200 paraules





Condicions: El text ha de contenir les paraules "plenitud", "profètic", "decidir" i "interior"





Durada: 24 hores





Guanyador/a: Angie







Text guanyador:



Eren gairebé les dotze i la cerimònia ja s'havia endarrerit mitja hora. Durant aquella estona, la suor havia decidit alliberar-se dels porus i li humitejava el coll i els punys. El neguit dansava al seu interior i un lleu mareig l'obligà a recolzar-se a la paret. El pare Damià aparegué ben abillat per la porta de la sagristia i amb un somriure el convidà a seguir-lo junt amb la resta. Tot estava ja preparat. La música sacra ho envaí tot en uns segons.

L' ombra del dubte planava sobre ell mentre avançava entre els bancs de fusta plens de gent. Va poder veure la seva mare i el seu germà, a primera fila, emocionats. Quan arribà davant l'altar intentà esbossar un gest de complicitat amb ells però estava com paralitzat, l'únic que inconscientment es movia era el seu pit, descontrolat. Els seus ulls es fixaren en el gran rosetó de colors que presidia l'absis i per un moment, la ment abandonà el cos i es capbussà en les aigües del llac on s'emmirallà amb ella, on descobrí el plaer de la carn i la veritable plenitud. Aquell pecat amagat durant tant de temps en els còdols de la seva memòria, aparegué just quan un company de seminari encetava la lectura d'un dels llibres profètics. Fou llavors quan, empès per una força "divina" s'ajupí fent una genuflexió i, arrencant-se l'alçacoll, sortí esperitat del temple i es deixà abraçar pel sol. La llum que el guià, serà sempre de la seva devoció.






Entrega de premis: Les declaracions del guanyador/a





Altres textos presentats: Resta de participants

""



Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de REPTE CLÀSSIC

REPTE CLÀSSIC

254 Relats

351 Comentaris

283147 Lectures

Valoració de l'autor: 9.58

Biografia:
Ets un/a guanyador/a del Repte? Felicitats! Aviat veuràs el teu relat publicat!

QUÈ és un REPTE ? Molt fàcil :

El Repte, és una proposta que ha sorgit entre els autors i lectors de Relats en català. Es tracta d'un exercici narratiu que combina imaginació i destresa. S'ha d'escriure un relat sobre un tema concret que tingui entre dues-centes i mil paraules, quatre de les quals estan predeterminades i cal incloure-les de forma obligatòria. El Termini de presentació dels originals el tria el Jutge, que és l'anterior guanyador. Amb una setmana sol ser suficient. Els nous Reptes es pengen al Fòrum i en el mateix post: els relats que optin a guanyar.

La persona que resulta guanyadora tria el nou tema, les noves paraules i valora els relats que es presenten al nou Repte decidint-ne el corresponent guanyador. I així successivament.

Us hi animeu ? ;)

Ets el Jutge d'aquest Repte i has decidit qui és el/la nou/nova guanyador/a del Repte ?

Bé! Ara has de publicar-lo aquí.

El nom d'usuari és: guanyadordelrepte
La contrasenya la pots demanar al FÒRUM o al correu electrònic de l'ARC (l'Associació de Relataires en Català).

Clicant AQUÍ trobaràs La PLANTILLA!


Encara no saps de què va el Repte? Fes un cop d'ull als relats que ja hi ha publicats. Per més informació, pregunta al FÒRUM!

A reptar s'ha dit!