Renau

Un relat de: XTerra
Renau
Jeus a la butaca recolzada amb els coixins, i recaragolada amb un llençol brut. Blanc, gairebé translúcid, jo que estic dret puc veure a través d'ell la teva roba, l'última capa que em separa de tu. La teva figura, encorbada i simètrica dona forma al tros de tela que subjectes. El rodó rostre que tens de pell fosca, amb aquella mirada d'ulls penetrants que s'interpreta de mil maneres diferents, forma un silenci plegat de sentits i suggestions que fan que em tremolin les cames sense tenir por a res.

Baixo la mirada, i els teus pits em criden l'atenció. Aquell plec al llençol en el qual sobresurten em dona ganes de tornar-los a descobrir de nou, i a mesura que ressegueixo el teu cos, el teu maluc, amb una forma encorbada m'atrapa. Em donen ganes de fer un viatge, des del teu coll fi fins als teus peus, que potser m'agraden tant perquè subjecten tot el teu gruix.

A la televisió se succeeixen imatges sense sentit, paraules sense importància que els dos ignorem. M'apropo decidit i em poso sobre teu, entre les teves cames i el llençol que no trigues a apartar a un costat del sofà. Les gemmes dels meus dits s'enreden en el teu cabell i l'esvaloten. Després, segueixen el contorn de les teves celles, de les teves parpelles. Tracen en la comissura dels teus llavis un somriure i busquen la teva llengua que els humiteja perquè segueixin dibuixant contorns, la corba de la teva nou, la línia del teu coll, l'angle recte de les teves espatlles. Els meus dits juganers baixen als teus pits i toquen els teus mugrons suaument que s'endureixen amb el tacte. Exhales un gemec mentre no apartes els teus ulls dels meus, mirant-me fixament mentre ens fonem en un instant excitant en els que els dos ens contenim per no embogir.

La teva mà, que m'abraçava i em tocava l'esquena baixa lentament per les meves abdominals resseguint-les i arriba al pantaló, on m'agafes sense desmesura els genitals per sobre la roba. Paro un moment, i et miro amb ganes de menjar-te la boca i jugar amb la llengua. Es mou de dalt a baix tocant-me sencer fent-me palpitar, fent-me sentir com tot el meu cos deixa de tenir sentit progressivament menys en una part, que tu agafes fermament. Sento la tensió a les meves cames, l’excitació a la meva ment i el plaer en el meu cos quan em toques mirant-me fixament.
T'agafo la mà i te l'aparto dels meus pantalons. Els meus dits juganers que encara tenen ganes de més, baixen a poc a poc per la línia del teu cos trobant-se amb el melic i apropant-se lentament al cony. La meva mà, es perd una mica sobre la teva pell i dóna voltes a prop de les cames, cada cop apropant-se més i més i més... Fins que un moment, no aguanta, fa un gest ràpid i es fica dins dels teus pantalons de xandall i calces sense miraments.

Crema, lubricant, complexitat en els teus encants, excitació mentre et masturbo a poc a poc, de baix a dalt, de cap a peus. Ressegueixo els teus llavis mullats accelerant el ritme i sento la pell del teu cony entre els meus dits. Em mires als ulls sempre, fixament agafant-me del coll, i no t'imagines el que m'arriba a ficar. "Més abaix" m'indiques intentant il·lustrar-me. Sabent que res em produeix més plaer que el teu et faig cas: "aquí", m'aturo al punt just i a poc a poc començo a masturbar-te. La teva respiració s'accelera, i amb ella el ritme, fins que la teva esquena s'arqueja i t'escorres entre els meus dits, cridant el meu nom. El teu cony, cada cop més mullat canvia de forma amb el contacte dels meus dits i les teves cames obertes entre el meu cos s'estiren i s'arronsen intensament. La teva mà, que fa res era a la meva galta no aguanta la sensació i s'agafa al llençol que havies apartat, emprenyant-lo amb força.

M'aturo de sobte i sense entendre la situació em mires. La teva mà es torna a moure cap al meu pantaló i abans que pugui tocar-me l'aturo. "No vull gaudir, vull que gaudeixis" penso. Sense apartar-me de tu, em trec la samarreta i descuidadament la deixo feta bola en algun racó, i tu fas el mateix descobrint el teu tronc, els teus pits. Sense aturar-te baixes les dues mans per la teva cintura i et treus el xandall, seguidament les calces, i és quan romans completament nua sota meu. Em mires un altra vegada, un altre cop aquella mirada i aquells ulls que tant m'atrapen, que tant m'inspiren. No aguanto les ganes i et morrejo, i tu respons menjant-me la boca i entrelligant la teva llengua dins meu. M’agafes intensament amb les dues mans el rostre i em mossegues el llavi inferior recuperant aire.
M'aparto una mica i et petonejo al coll, de forma suau i lenta, provant cada un dels solcs de la teva pell, buscant sabors nous mentre m’acaricies el cabell. De sobte, et mossego el coll i t'encorbes un altre cop. Et llepo lentament resseguint un camí fins a les orelles i faig el mateix. El meu alè surt de la boca i l'escoltes, et provoca pessigolles que fan que t'arronsis sense voler deixar-les de sentir.

No aguanto més, no puc contenir-me i sense aturar-me et llepo el cos. Et toco els pits que aguanten ferms i et mossego amb compte els mugrons, mentre tu tanques els ulls intentant intensificar les sensacions. Arribo al teu melic i se m'eriça la pell al saber que ja m'apropo. Les teves cames s'obren i deixen pas al meu cap que s'amaga entre les teves cuixes. La meva llengua frega el teu cony, l'envolta i segueix el contorn sense tocar-lo i de forma sobtada, et faig una llepada de llengua fresca sobre el clítoris. Et mous, mentre la meva llengua juga amb els llavis, a recerca de millors plaers. Et fregues contra la meva boca i l'obro encara més, espirant un baf calent que contempla el fred propi de l'alba. Jo somnolent, i tu em retires els cabells de la cara i m'agafes el cap amb dues mans. M'empenys cap a tu per animar-me a bussejar més profund, a tenir més gana, a menjar amb més afany.
Botes amb espasmes sota meu i em mulles els llavis amb els teus fluids corporals. La meva llengua en la recerca dels teus sospirs, fa que em quedi al lloc que dóna ordre dels teus gemecs, voltejos de cap i tensió muscular. Et xuclo els llavis assaborint el teu cony, i en treure la meva fugaç llengua deixo un rastre de saliva. Moc el cap al ritme de la teva cintura, sense desenganxar-me de tu per molt que les ones violentes del teu cos encrespat ho intentessin i m'estrenys el rostre amb tendresa per intentar minorar el meu ritme i intensitat.

Així vam estar tot el matí, un cop rere l'altre... Tot el cap de setmana... No entenc per què, però d'alguna forma em torna boig el teu sabor. El moment de després, quan em fico la meva roba preferida vestint-me de la teva pell nua mentre ens acariciem, sento la tranquil·litat del teu cos, el batec del teu cor, l'artista de poeta dins la teva ànima.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

XTerra

2 Relats

2 Comentaris

1471 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor