Remors en colors (CONCURS POESIA ARS LLIBERTAT 2012

Un relat de: Fidel
El color vermell
sovint eixampla horitzons.
Remor de foc viu.

Viu de colors blaus,
lliscant per mars de somni.
Remor d’onada.

Viu de colors verds
per primaveres de llum.
Remor de riu ple.

El color negre
convida a un estel fugaç.
Remor de desig.

Colors de vida;
bell tresor d’infantesa.
Salts d’aigua immortals.

Em significo.
Remors encesos i alçats.
Crida LLIBERTAT !

Cant de colors, conjugant cors,
passions sense pors..., remors :
Foc, onada, desig, com riu ple amb tambors...
Nexe final; vida; crida a tots els cors.

Comentaris

  • Enhorabona![Ofensiu]


    Enhorabona!

    Aquest poema, presentat al “Concurs ARC de Poesia 2012. Llibertat”, ha estat seleccionat per formar part del recull que l'Associació de Relataires en Català publicarà dins la Col•lecció Relataires (Editorial Meteora).

    En breu ens posarem en contacte amb tu via correu electrònic.

    Gràcies per la teva col•laboració,

    Junta de l'ARC (Comissió Concursos)

l´Autor

Foto de perfil de Fidel

Fidel

40 Relats

117 Comentaris

37927 Lectures

Valoració de l'autor: 9.89

Biografia:
Si em llegiu, em coneixereu ni que sigui una miqueta. Sóc com sóc, escric el que escric, estimo i renego, canto i de cops...callo.
I sempre... onades de poesia ventilen la meva petita platja.
Ens veiem entre revolts de foc i mots.
Una abraçada !
Fidel