Relat nocturn amb efectes especials potser provocats per l'alcohol

Un relat de: Tiamat

Hòstia, què cony m'està explicant? faig veure que m'interessa, sísí, molt interessant, collons com mou els llavis , els hi queixalaria ara mateix, però clar, segur que s'estranyaria, però què em diu? què? vull tornar-me a omplir el got amb calimotxo calimotxocalimotxocalimotxocalimotxo, avui m'entra millor del que és normal, si és que sembla que beguis aigua, bé, aigua tampoc, però collons COLLONS que bé que entra, està al punt just, no pot ser tampoc que a totes les barraques putes barraques preparin el calimotxo al punt just, deu ser que m'ho sembla a mi, vés a saber, però què em diu que què? No t'entenc tio, o em fas una morrejada o jo me'n vaig, perquè és que no sé què collons m'expliques, i continuo fent que sí amb el cap, sísísísísís m'estàs preguntant alguna cosa? eh? sí tio, et dic que sí, perquè el sí és que estic d'acord amb tu, i ja ho veus que vaig així torta, si tu també vas tort però no tant, estàs molt guapo, vull follar amb tu, saps? lalalalalala, collons com m'agrada aquesta cançó podríem començar una relació, tu i jo, aquí mateix, però que fos duradera, saps? no només follar, vull dir, que ens avenim i tal, i tu vas xerrant i xerrant, que no entenc què em dius, jo crec que tením futur futuuuur futur llunyààà i així no t'hauria de fer que sí amb el cap mentres m'expliques coses sísísísísís i et podria queixalar els llavis, així, sense problemes, i llavors sí que t'escoltaria mentre m'expliques coses, bé, no sé tio, que vaig a que m'omplin el got de calimotxo, si és que ja porto no sé quants gots plens, entre que m'han convidat, i que jo què sé tio, eh, què dius? eh? eh? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaah, tinc que anar a pixar em sembla, i no sé, si és que m'ha vingut la regla i ara no em cardaré a darrere d'un arbre, em posaré aquí a plantar compreses com qui planta pastanages hehehehehe pastanagues.., hòstia com collons es deu plantar una pastanaga? Ei, aquella segur que ho sap, que estudia biologia, eheh! com es planta una pastanaga? s'arronsa d'espatlles, què passa, que no sabem ni com es planta una puta pastanaga? ai, on està ara? l'he perdut, bé, és igual, tampoc ens hauríem liat, i si ho haguèssim fet, hauria estat després d'una llarga conversa que em fot força mandra de tenir sonsonsonson profund, però abans m'ha abraçat i no deixava de passar-me la mà per les espatlles i m'acostava cap a ell, però només em deia coses, collons com em sobava, jo volia que em fiqués la llengua endiiiins endins, però clar, ell és així tímid i només m'explica coses i em soba una mica, però no gaire. Bah, quina puta merda, puta nit fastigosa de merda. Vull follar follar follar follar follar follar follar . I ell és un puto tio sensible de merda que ara no sé on collons s'ha ficat.

Comentaris

  • estel | 28-11-2005

    jajajaaj encara estàs pitjor del cap que jo!!! era conya, és molt original i amè, amb la ressaltació d les paraules i això, genial!

    au petooons!

  • jajaja[Ofensiu]
    <> | 02-11-2005 | Valoració: 10

    GENIAL!! el proxim cop digali: mira, o calles o et violo (funciona) jjajajajaj

  • eis!!![Ofensiu]
    silvia_peratallada | 02-11-2005

    genial, ejejjee
    trenquem el silenci, que totes i tots anem torts i pensem coses d'aquestes!!!!!
    espero que la nit a barraques acabés bé!!!
    Salut i endavant!!!

  • Einy ?[Ofensiu]
    ambre | 30-10-2005

    Com jo no se que dir del teu relat posaré un parell de frases célebres:

    Com deia Oscar Wild:
    L'alcohol, ingerit en quantitats suficients, produeix tots els efectes de l'embriaguesa.

    Con deia el Neal de The Young Ones:
    Nosaltres plantem les llavors, la natura les fa creixer, en les menjem. I un altre cop nosaltres plantem les llavors, la natura les fa creixer, en les menjem, plantem les llavors, la natura les fa creixer, en les menjem, plantem les llavors, la natura les fa creixer, en les menjem.

l´Autor

Foto de perfil de Tiamat

Tiamat

321 Relats

1499 Comentaris

681370 Lectures

Valoració de l'autor: 8.87

Biografia:
també al bloc d'europa de l'est
transiberia.blogspot.com,
a la revista
Revista Est'
i al mail
tiamat_relats@yahoo.es

Laura Bohigas, del 85. He estudiat filologia eslava i, en el meu temps lliure, viatjo als Balcans. Visc a Barcelona, però no en sóc. I més coses, però en l'essencial, poc més

Entre els 19 i els 22 anys vaig escriure 321 coses i les vaig anar penjant aquí. Ara m'he calmat i escric de tant en tant, però no ho penjo aquí. Llegeixo molt.