Relat 82

Un relat de: Tiamat

M'hi nego, m'hi nego, m'hi nego, i renego.

Renego de negar-m'hi, i nego renegar.

No puc, no puc.

Impossible,

Impossible que sigui possible que estigui fent l'impossible.

ufss! com m'està costant.

Se'm fa costa amunt, com em costa la costa amunt, amunt! que la costa de la platja és plana i no costa.

Però no et distreguis, què cony dius de la costa de la platja que no costa perquè no va costa amunt? si no hi té res a veure. i ànims.
A veure, a veure què veus, si pots o no pots. Tu pots.

Posa-ho tot dins un pot si vols amagar-ho però recorda on endreces el pot perquè el pot pot caure't al cap quan menys t'ho esperes. Estigues previnguda.

I ja sé que se't fa dificil. Difícil escriure aquest relat, dificilíssim, complicadíssim, extraordinàriaincreïblefantàsticameravellosament difícil. No pot ser una paraula amb tants d'accents. On tens la ment? on tens el ment? te l'has deixat, oblidat, a extraordinàriament, increïblement, fantàsticament, has perdut el ment, i la teva ment també està perduda, però d'això ja fa temps.

Si en fa de temps! Fa tant temps que no tens temps per pensar on ha anat tot aquest temps, i perds el temps intentar trobar el temps, quin temps fa avui? doncs sí miri, una mica de fred, però és que ja som tardor. Estàs perdent la ment, dins el pot.

També estàs perdent el relat, no saps d'on vé, i menys on va. Va, acaba'l si te'n veus en cor, si el cor de veus de la teva ment té prou cor per ajudar-te a acabar el relat. Aquest relat que em nego, em nego, em nego i renego.

em nego a escriure.

renego de negar-me a escriure'l.

haig d'escriure'l, per continuar. Endavant, continuar, no aturar-se mai, seguir. Haig de renegar de negar.

ufs! que difícil se'm fa

Perquè no m'agrada el número 82.

Comentaris

  • complikadament complikat el complikat del relat[Ofensiu]
    FRAN's | 29-09-2004 | Valoració: 9

    un relat molt curiós, com els ultims que has fet. trobo molt bona la idea de repetir les paraules canviant-ne el significat.

    segueix sorprenent-nos, Tiamat

    FRAN's

l´Autor

Foto de perfil de Tiamat

Tiamat

321 Relats

1499 Comentaris

680701 Lectures

Valoració de l'autor: 8.87

Biografia:
també al bloc d'europa de l'est
transiberia.blogspot.com,
a la revista
Revista Est'
i al mail
tiamat_relats@yahoo.es

Laura Bohigas, del 85. He estudiat filologia eslava i, en el meu temps lliure, viatjo als Balcans. Visc a Barcelona, però no en sóc. I més coses, però en l'essencial, poc més

Entre els 19 i els 22 anys vaig escriure 321 coses i les vaig anar penjant aquí. Ara m'he calmat i escric de tant en tant, però no ho penjo aquí. Llegeixo molt.