Reflexions diverses .25

Un relat de: Jam Malson
De la Robòtica:

D’aquí a quatre dies, els robots escriuran poesia.
Quatre dies després, tot humà haurà d’aprendre els valors i els sentiments robòtics.


Del Caràcter d’un Poble:

Una llei pot ser el resultat d’una reflexió sublim o la seqüela d’una diarrea mental. Així doncs, no és gens equivocat pensar que pel conjunt de les lleis d’un poble se’n pot conèixer més o menys bé el seu caràcter (o, en el pitjor dels casos, del caràcter dels seus dirigents).


De l'Ideal “Jove Per Sempre”:

La part més dura de ser una persona seguidora de l’ideal “Jove per sempre” és la física, que lamentablement no acompanya la mental.


De la Corrupció:

Per fi hem pogut veure la cara pornogràfica de l’eròtica del poder. Ara som espectadors d’allò que molts sabien que passava, però era de mal gust ensenyar-ho públicament.


Dels Canvis Difícils de Canviar:

Tot va canviar en el moment que les xifres van arraconar les paraules.


De les Inhabilitacions:

Que els poders espanyols declaressin Catalunya inhàbil (pel que fa a voluntat) per a ser espanyola és el que voldríem molts catalans i catalanes, així podríem viure lliures en una República Catalana per sempre més.


Del Sabor de la Llibertat:

Els opressors que mengen llibertat cada dia, mai no la gaudiran amb tant de plaer com els oprimits que poden tornar a assaborir-la després de molt de temps d’haver tingut a taula un crostó de pa negre com única menja diària.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

Ajuda'ns amb un donatiu

Ajuda'ns a pagar el manteniment de relatsencatala.cat Qualsevol aportació és més que benvinguda:

l´Autor

Foto de perfil de Jam Malson

Jam Malson

193 Relats

166 Comentaris

101393 Lectures

Valoració de l'autor: 9.61

Biografia:
Un dia una amiga em va comentar que tenia una amiga que escrivia i penjava els seus escrits en un web. Aquella mateixa nit vaig entrar a relatsencatala. I després de llegir els relats d'aquesta autora, el cuquet literari se'm va bellugar més que mai.
Mesos més tard, després de pensar-ho molt, vaig decidir penjar en aquest web les històries i cabòries diverses que sempre m'han voltat pel cap i signar-les amb el pseudònim "Jam Malson".

100.000 gràcies a tothom!

FORÇA I ENDAVANT!