Reflexió final

Un relat de: Pluja

No feu de les vostres oïdes parets sordes insensibles a les vibracions de les meves paraules, supèrflues per tots vosaltres. Sé que no seran belles, que els vostres caps negaran el seu significat; però doneu-los una oportunitat per viure entre els vostres records.

Avui ens trobem tots aquí, empresonats dins de vestits per maquillar les diferències que intentaven fer-nos persones. L'irrespirable falsedat que existia, s'ha convertit en una rutina immesurable. Veieu en què ens hem convertit?

Carícies impersonal ens emprenyen cap a un futur en el qual ens separarem. Us heu preguntat mai per què no hi ha males cares? Segurament és el desig que tots estàvem esperant, i ara el veiem a l'horitzó.

Però no patiu! No, ara ja no! Un mes més, i els nostres somnis s'hauran complert. Com cada matí, seurem entre uns mobles bruts, però... sorpresa! Quan obrirem els ulls cecs d'insomnis perduts, ja no veurem els rostres pels quals tants somriure forçats hem gastat. No us sembla això un exquisit regal?

Siguem sincers, la falsedat ha guiat els nostres passos per arribar fins aquí. Creieu que val la pena abandonar la màscara i les disfresses infantils per agafar la capa negre i el sabre per blasmar-nos mútuament?

No, continuem amb la indiferència aparent, amb la llibertat d'expressió mutilada... i així d'aquí uns anys podrem explicar les batalletes de la nostra adolescència, on entre bones paraules, rialles i juguesques, tiraven dards de menyspreu i odi als cors dels més febles.

Comentaris

  • és allò que passa...[Ofensiu]
    Capdelin | 08-06-2005 | Valoració: 10

    en els darrers anys de convivència adolescent a l'institut:
    aparents amistats forçades per la rutina i l'obligada convivència... les lluites d'alguns i algunes per lluir, per destacar, per mostrar-se superior als altres... les crítiques i burles amagades... les bromes humiliadores... les abraçades quan convé, les escopinades per darrere...
    i és que és el món en miniatura... és el demà avançat...
    per sort... potser queda algun amic o amiga de veritat en un racó del record...
    i és que quan els convividors estan imposats i no elegits per tu...és nota la falsetat de la vida.
    un petó i una abraçada!
    estàs preparant la selec...? que et vagi bé... ja escriuré...!!!

l´Autor

Foto de perfil de Pluja

Pluja

58 Relats

191 Comentaris

70912 Lectures

Valoració de l'autor: 9.62

Biografia:
Buscar paraules per la biografia d'una persona que no es defineix és com intentar retenir la sorra del fons marí quan la brisa i el sol l'il·luminen.

Tothom té dues cares:

- Riallera, boja, hiperactiva, innocent en el moment apropiat.

- Àcida, abstracte, críptica davant d'un full en blanc.

Fotografia: Fuga en dos colors (Kupka)

Per quan l'avorriment fa de les seves:
Algunes imatges