Reflexió després d'unes llàgrimes

Un relat de: solarin

Tinc els ulls inflats i em fan mal. És de tant plorar… i mira que jo sóc una persona a qui li costa molt plorar i quan ho faig és de ràbia.
Em guardo tots aquells malentesos, les males cares, les mentides, les discussions, la hipocresia i la falsedat… poso bona cara per seguir dins d'una estabilitat fràgil i forçada.
Sí, m'enganyo i enganyo. Què hi ha de dolent en que m'enganyi a mi mateixa sent plenament conscient dels meus actes?
I mirant les coses d'una altra manera, no enganyo als altres, simplement els mostro i els dic allò que de debò volen veure i sentir.
De què em serveix inflar el cap a una altra persona amb els meus problemes quan sé que ella també en té?
Callo i escolto. Escolto i ajudo. Ajudo i m'obliden.
"Gràcies, de debò, quan tinguis algun problema ja saps on sóc". Finalment arriba el dia en que m'omplo de valor i humilitat i busco la persona que va dir-me això. Em deixa al carrer, sola i palplantada. Em refusa amb una excusa mal inventada i em sento petita, insignificant. Com una eina que ja ha acomplert la seva funció i ha de ser desada.
I, un dia, et trobes amb algú que de veritat vol ajudar-te. És un sentiment tan sincer que et sents atacat.
Et surt l'orgull per les orelles i defenses la teva postura, acceptada solament pel pas del temps, sabent que no tens raó. Desitjaria poder cridar, plorar, llençar aquest dolor que ara sento ben lluny… "No, gràcies", dic mentre giro la cara.
He de canviar, ho vull i ho necessito.
No vull plorar perquè no pugui riure, no vull patir sense haver estat feliç abans, vull fer petons d'amor, mirar-me al mirall i veure felicitat. Vull plorar d'alegria, ser forta i positiva; saber superar les coses que em fan mal.
Deixar-me estimar i obrir el meu cor. Acceptar-me tal com sóc: amb les meves coses bones i dolentes. Pensar que, amb temps i esforç, podré arribar allà on ara se'm fa impossible imaginar-me.
Començar a viure la meva vida. Amb vosaltres. Amb tu. Amb mi.

Comentaris

  • Es un sentiment que jo tambè tinc[Ofensiu]
    asurath | 22-09-2005 | Valoració: 9

    Expliques al teu relat la necesitat que tenim els humans d´ajudar-nos i de que ens ajudim. Desgraciadament vivim en un mon on l´individualisme està a tot arreu, on ajudar al amic, al parent, al desconegut que cau al terra, ja no es porta.
    Saps, et serè sincer, a mi en va passar alguna cosa semblant: Un amic del insti em va demanar ajuda (la seva xicota l´havia deixat)però no en paraules, i jo no vaig sapiguer ajudar-li, Fins fa pocs anys encara tenia remordiments i vaig comentar-li el tema. Es recordava i en va dir que ja estava perdonat.

    Molt bo el teu relat, de veritat.

  • Camps de Tristor | 18-09-2005

    Sense comentaris. M'encanta jo em trobo en la mateixa situació que tu. Sempre m'han dit que les persones que mes ajuden són les persones mes necessitades i comprobo que es veritat. Quan necessito ajuda, la gent em tanca les portes nose perque...

  • sentiments ben expressats[Ofensiu]
    foster | 18-09-2005

    de veritat, noia. Parles del que coneixes, i això es nota i s'agraeix. A més, prens la distància suficient per aconseguir elevar l'"anècdota" personal a categoria assumible per qualsevol persona.
    felicitats

    foster

  • Precios...[Ofensiu]
    RainBow_CoLouRs | 16-09-2005 | Valoració: 10

    Precios noia, s'ha d'aprendre a ser feliç, pero plorant,, d'alegria, i tenint un somriure a la cara em sents?!
    No vull relats tristos de depresions i coses d'aquestes, vull trobar relats on demostris que ets feliç, i que la vida et dona el que realment et mereixes, que és moltissim, creu-me!
    Molts petons kuka! Mai deixis d'escriure!

  • reflexió...[Ofensiu]
    ROSASP | 25-08-2005

    Moltes vegades potser tampoc té tanta importància el motiu de les nostres llàgrimes. El més important són els esperançats i nous propòsits que s'han obert pas mentre lliscaven per les teves galtes.

    Estimar-nos tal com som, ens obre una porta gran per poder acceptar i estimar als altres...
    La teva és una reflexió que dóna forces.

    Petons!