..records..

Un relat de: Dream

Recordant. Pensant. Desitjant. Somniant. He de marxar, no aguanto més, necessito sortir d'aquest pou on m'he ficat.

Camino. Arribo. Paro. Penso. Faig memòria d'aquest racó, d'aquest petit lloc nostàlgic ple de records. No sé ben bé si el que estic fent em va bé.

M'assento. Et recordo. Rumio en tots els moments que em vas regalar, amb tota la felicitat que poques persones m'han arribat a donar.

Paraules. Carícies. Abraçades. Somriures. Plors. Alegria. Desitjos. Històries. Cançons. Mirades. Petons... tots són petits detalls que dia darrera dia em vas anar donant. Ara estic aquí, sense tu, miro el meu entorn i tot em recorda a tu.

Tinc ganes de plorar però no ho faré. De que serviria?

Tanco els ulls, escolto el riu com baixa, el vent com bufa suaument, l'herba del meu voltant bellugant-se, el cant dolç dels ocells. Em deixo caure enrere. M'estiro. Obro els ulls. El cel comença a estrallar-se com aquella esplèndida nit. Te'n recordes?

M'aixeco. Avanço. M'entristeixo. Torno a mirar. No et vull deixar marxar. Desitjo tornar al teu costat.

Vull viure una història de princeses i prínceps blaus com les que m'explicaven quan era petita. La innocència infantil m'encantava. Només desitjava ser la protagonista d'aquelles petites historietes, d'aquells contes amb final feliç. Tot era tan bonic, tan fàcil. I mira ara com és compliquen les coses en un no res. I sense cap mena de sentit.

Vull tornar a ser petita, oblidar-me de tantes tristeses, tornar a ser aquella nena que la pitjor de les seves penes era perdre una piruleta. Vull tornar a creure amb Peter Pan i pensar que mai m'hauré de fer gran, que podré viure sempre feliç.

Ha arribat hora de plantar cara a la vida. De dir-li que per més que hagi de patir els meus records ningú me'ls traurà, que per més que hagi de plorar tot això no ho penso oblidar.

Faig un pas. Torno a avançar. Ara sí, és hora de marxar. Em poso a caminar sense cap destí concret mentre m'allunyo d'aquest indret de records. No pateixis petit racó, demà et tornaré a visitar.

Comentaris

  • si vols creure'm...[Ofensiu]
    SomriureXsobreviure | 29-10-2009

    torna cada dia a aquell indret però, no visquis dels records.
    és enganyar-te
    hi ha altres coses que et poden fer tirar endavant.

    M'ha encantat.
    Genial. M'agraden els paragrefs llargs acompanyats de frases d'un sol verb més un punt i a part.

    Felicitats Dream!

l´Autor

Foto de perfil de Dream

Dream

6 Relats

9 Comentaris

5447 Lectures

Valoració de l'autor: 9.80

Biografia:
-Jo no vull caminar enrere-