Records

Un relat de: defoe

Ens vas deixar, i amb tu va marxar tota la il·lusió del moment, tot sentit de tirar endavant, la força que ens feia continua drets, vivint el dia dia. Era difícil, doncs, continua endavant, seguir vivint la vida, fent-nos, més sovint del que pensàvem, els forts davant d'un món on és tan difícil de mantenir-se en peu. Però pensàvem, o pensava, que al cap del temps això tendia a desaparèixer, s'acabaria substituint per altres fets, altres paraules, altres sentiments. Això no ha estat mai així.
Quatre anys més tard encara estàs present, present en els nostres pensament, present en el fer de cada dia, tu has marcat la meva vida, i la seguiràs marcant fins al final dels meus dies. Però segueixo questionant-me fins on pot arribar a canviar una persona, quin és el límit d'aquest canvi, ja que presento que possiblement aquest límit no està al meu abast. Una por infinita, quedar-te sol en aquest món, tantes preocupacions porten aquest tema que al final la port fa quedar-nos ben sols.

Comentaris

  • * fent-nos els forts davant d'un món on és tan difícil de mantenir-se en peu * [Ofensiu]
    kispar fidu | 08-11-2006

    eis!!

    com van aquests ànims? ...jups, espero que un xic millor...

    com que t'he vist una mica enfonsat, i avui volia voltar un xic per aquestes pàgines, he pensat en passar-me per aquí i fer-te una visiteta!

    Els records sempre ens acompanyen, i penso que en la majoria dels cops tenim sort de que així sigui... perquè quin valor tindria la vida si n'oblidéssim els petits detalls? si al passar un minut ja no recordéssim allò que ens havia fet somiar feia un segon?

    Però els records de persones que han marxat, o s'han allunyat; semblen diferent... se'ns fan com freds i càlids alhora... són d'aquelles sensacions difícils de definir; que et creen un buit mentre els sents al teu voltant...

    ànims Roger!
    ens veiem demà per l'Autònoma!
    buscaré el teu Somriure entre les cares de la gent, eh! ;)

    jejejeje,

    cuida't!
    Gemm@

l´Autor

defoe

5 Relats

8 Comentaris

5436 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00